“Kāds bijušais tu esi pēc savas zodiaka zīmes?”; Noskaidro to un uzzini par sevi ko jaunu

JAUNAVA

Jūs jūtat, ka svārstāties starp raudāšanu un pateicību Visumam, ka šī idiots vairs nav ar jums. Jūs plānojat rūpīgi un pievēršat īpašu uzmanību visiem savas dzīves aspektiem. Tagad, kad tas viss ir aiz muguras, jums ir labāk, bet jūs joprojām nesaprotat, kāpēc jūs viņā iemīlējāties, kāpēc tik ilgi palikāt kopā vai kāpēc jūs vispār izšķīrāties.

Jūs esat šoka stāvoklī un vairs nevarat saprast pasauli. Ir nepieciešams ilgs laiks, lai sagremotu visu notikušo un apbēdinātu. Jūsu bijušajam, bez šaubām, pietrūks jūsu uzņēmuma, kas arī palīdzēja uzlabot viņa dzīvi.

Jūsu attiecību neveiksme atstāj jums daudz neatbildētu jautājumu, un jums ir grūti saprast, kāpēc tas neizdevās.

 

SVARI

Kad esat attiecībās, jūs jūtaties visērtāk. Darīsi visu, kas ir tavos spēkos, lai izvairītos no šķiršanās, taču labi apzinies, ka tas radīs tikai rūgtumu.

Jūs mēģināt slēpt faktu, ka esat dusmīgs uz viņu pēc šķiršanās, taču patiesība ir tāda, ka jums ir ļoti sāpīgi un jūs nekad nevarat sev piedot, ka esat tērējis tik daudz laika viņa dēļ. Jūsu bijušais nesaprot, ka jūs visu sapratāt. Turklāt tai trūkst jūsu elegantās stila izjūtas. Viņš neatradīs nevienu, kas varētu jums līdzināties siltumā un humorā.

 

SKORPIONS

Pirmkārt, katrs jūsu bijušais baidās no jums. Jūs ļoti ātri noliekat kādu savā vietā. Es novēlu veiksmi tiem, kas jums nodarīja pāri, jo jūs pavadīsit daudz laika, lai viņiem atriebtos. Ja kāda iemesla dēļ jūsu bijušajam izdosies izvairīties no jūsu dusmām, jūs pilnībā pārtrauksit visu saziņu ar viņu.

Jūs saskaraties ar šķiršanos un viegli varat vainot sevi par to, ka jūsu attiecības ir sabojātas. Jūs varat izskatīties stiprs no ārpuses, bet patiesībā jūs esat vājš no iekšpuses. Jūs droši vien rūpīgi sekojat sava bijušā sociālajiem medijiem, lai redzētu, ar ko viņš nodarbojies kopš šķiršanās. Jūs arī atgriezīsities pret savu bijušo, ja izturēsities neatbilstoši viņa draugiem, piemēram, flirtēsiet ar viņa labāko draugu, kad viņš ir blakus. Tavam bijušajam pietrūkst tavu skūpstu.

 

STRĒLNIEKS

Jūsu jautrā un asprātīgā rakstura dēļ jums ir pārāk viegli atgūt labas attiecības ar savu bijušo.

Jūs un jūsu bijušais paliek draugi. Tomēr, ja viņš kādreiz izrādītu interesi par romantisku attiecību atjaunošanu ar jums, jūs nekavējoties sazināties ar viņu. Tu saki lietas tā, kā tās ir. Jūs esat pilnīgi godīgs pret savu partneri par to, ko viņš izdarīja nepareizi, tostarp par viņu kaitinošākiem ieradumiem un par to, kas jums vismazāk pietrūkst.

Jūs redzat viņu pakalpojumā Tinder un saprotat, ka viņš aktīvi meklē citus cilvēkus, kas jūs nedaudz sāpina, lai gan jūs jau vairākus mēnešus esat šķirti. Tas ir traki. Jūs grasāties domāt par pārvietošanos. Jūsu bijušajam pietrūkst jūsu impulsivitātes un trakuma, piemēram, kad jūs nedēļas nogalē spontāni ceļojāt uz citu valsti.

 

MEŽĀZIS

Jūs nevarat noslēpt, cik priecīgs esat, ka atkal esat viens. Jūs sapratāt, ka jums ļoti pietrūkst jaunu paziņu, un, kad teicāt draugiem, ka neskumstat sava bijušā dēļ, viņi domāja, ka tas ir diezgan nežēlīgi. Jūsu bijušais partneris kopumā bija diezgan neinteresants, un neatkarīgi no tā, viņš nekad neattaisnoja jūsu cerības. Viņš, iespējams, vienkārši nevarēja saprasties ar jums.

Lai gan tas nedaudz sāp, galu galā tu esi pateicīgs, ka tev tika dota iespēja atbrīvoties no tā, kurš tevi pazemoja. Tagad tev ir iespēja aprunāties ar kādu, kurš tevi patiešām saprot. Pēc šķiršanās jūs gandrīz noteikti sāksit satikties ar kādu, kurš ir tieši pretējs jūsu bijušajam.

Tavs bijušais domāja par tevi un tev pietrūka, lai kur tu atrastos. Jūs vienmēr izskatījāties brīnišķīgi un visur labi pavadījāt laiku.

 

ŪDENSVĪRS

Jūs esat neatkarīga persona, kurai ir nepieciešama personīgā telpa, lai jūs varētu būt tas, kāds vēlaties.nTu gaidi brīdi, kad varēsi pazust uz trim dienām, nevienam neatklājot savu atrašanās vietu. Tā kā jums nav grūti atrast kādu citu, jūs neuzskatīsit, ka šķiršanās ar kādu liek jums justies tik skumji.

Tomēr jums ir jābūt uzmanīgiem, jo ​​pastāv iespēja, ka kādu dienu jūs iemīlēsities tik ļoti, ka nevarēsit uzreiz atsākt satikšanos, ja attiecības beigsies. Pēc šķiršanās jūs saprotat, cik ļoti vērtējat savu brīvību tagad, kad varat darīt lietas, kuras jums nebija atļauts darīt, kamēr bijāt kopā.

Jūsu bijušajam noteikti pietrūks šīs unikālās perspektīvas, ko jūs sniedzat pasaulei, un bez jums viss viņa dzīvē kļūs parasts un neinteresants.

 

ZIVS

Jūs esat ļoti laipns pret visiem. Tavi draugi priecājas par tevi, ka esi nolēmis pārtraukt attiecības. Tā kā jūs esat ļoti romantisks cilvēks, jums var būt grūti pieņemt, ka jūsu attiecības vairs nedarbojas.

Lasi vēl: “Izvēlieties arku un atklājiet savas labākās lēmumu pieņemšanas īpašības”; kura tev pirmā iekrita acīs

Jūs esat ļoti līdzjūtīgs un laipns cilvēks, tāpēc cenšaties uzturēt draudzīgas attiecības ar bijušajiem partneriem.

Kā jutīga zīme jūs ļoti smagi uztverat šķiršanos. Jūsu bijušais, bez šaubām, būs nostalģisks par to, kā jūs par viņu rūpējāties.

Tie, kas tevi nenovērtēja, patiesībā nebija tevi pelnījuši, un tas ir viņu zaudējums.

 

Leave a Comment