27 gadu vecumā talantīgam jaunajam mūziķim pēkšņi apstājusies sirds; ģimene ir milzu sērās

Savas karjeras laikā viņš bija sasniedzis vel neredzētus panākumus. Diemžēl pavisam nesen viņš tika atrasts pie sevis mājās. Ģimene ir ļoti apbēdināta un no komentāriem izvairās. 

Mākslinieka ķermenis tika atrasts viņa mājās Mehiko. Huliāns Figueroa aizsaulē devās no a.k.ū.t.a m.i.o.k.a.r.d.a i.n.f.a.r.k.t.a.

Meksikāņu seriālu fani sēro par zaudējumu – telenoveļu zvaigznei apstājās sirds. Par Huliāna n.ā.v.i informēja Meksikas Nacionālās izpildītāju asociācijas pārstāvji.

“Mēs paziņojam par mūsu organizācijas biedra Huliāna Figueroa n.ā..v.i. Aktieris un dziedātājs ir izdevis vairākus albumus, tostarp “Julián Figueroa y su banda”. Izsakām visdziļāko līdzjūtību viņa ģimenei un draugiem,” teikts paziņojumā.

Figueroa uzauga mākslinieku ģimenē. Viņa tēvs Džoans Sebastians bija slavens dziedātājs, kurš aizgāja mūžībā 2015. gadā 64 gadu vecumā.

Viņa māte, aktrise Maribela Guardija, apstiprināja skumjās ziņas. “Man ir skumji paziņot, ka mūžībā aizgājis mans mīļotais dēls Huliāns Figueroa, kurš diemžēl no mums šķīrās ātrāk nekā gribētos,” sacīja Maribela.

Pēc Guardijas teiktā, viņa atradās teātrī brīdī, kad viņas dēls tika atrasts bezsamaņā savā mājā. “Viņi pazvanīja 911, un, kad ieradās ātrā palīdzība un policija, viņi atrada viņu jau n.e.d.z.ī.v.u, bez v..a.r.d.a.r.bī..b.as pazīmēm.

Lasi vēl: “Kāds bijušais tu esi pēc savas zodiaka zīmes?”; Noskaidro to un uzzini par sevi ko jaunu

M.e.d.i.c.ī.n.i.s.k.aj.ā ziņojumā teikts, ka viņš m.i.r.i.s no a.k.ū.t.a m.i.o..ka.rd..a i.n.f.a.r.k.t.a un sirds k.a.m.b.a.ru. f.i.b.r.i.lā..ci..jas,” skaidroja meksikāņu zvaigzne. Maribela lūdza nodrošināt ģimenes privātumu šajā grūtajā stundā un piebilda, ka b.ē.r.e.s būs privātas.

 

 

Leave a Comment