Vaikule nebaidās pateikt visu ko domā un “sadod” Putinam un viņa līdzgaitniekiem

Vaikule nebaidās pateikt visu ko domā un “sadod” Putinam un viņa līdzgaitniekiem. Viņas atbalstītāji ir pārsteigti par tik drosmīgu dziedātājas rīcību. 

Slavenā dziedātāja Laima Vaikule, kura atbalsta Ukrainu, nesen runāja par interviju ar Kseniju Sobčaku. Izrādījās, ka žurnālists izgrieza fragmentu, kurā mākslinieks noniecināja visus Krievijas Federācijas iedzīvotājus.

Vaikule runāja par to, kā krievi var atlīdzināt savus pārkāpumus pret ukraiņiem. Pēc dziedātājas domām, par draudzību runāt nav vērts, taču Krievijas Federācijas iedzīvotājiem noteikti vajadzētu atvainoties.

“Tas nebūs drīz, man šķiet, ka jums ir jāsēž uz ceļiem un jāatvainojas,” runājot ar Dmitriju Gordonu, sacīja Vaikule.

Dziedātāja atzīmēja, ka viņu ļoti apbēdināja pilna mēroga k.a.r.š., ko Krievijas Federācija uzsāka pret Ukrainu. Viņa uzskata, ka Putinam ir jābūt drosmei dot Krievijas militārpersonām jaunu pavēli.

Lasi vēl: Šajā nedēļas nogalē aizsaulē devies Latvijā zināms cilvēks, izcils tekstu autors

“Ņem visus ieročus un aizej… Ej ārā no manas mājas… Man ir ļoti skumji, ka tā notiek, maigi izsakoties. Un vēlos, lai tas notiktu rīt, viss ir beidzies. Un tas ir iespējams.. . Jums tikai jābūt cieņai. Jums tikai jāsaka Putinam: “Tas ir viss, puiši, mēs ejam.” Un viss ir beidzies,” sacīja Vaikule.

 

Leave a Comment