Latvijas iedzīvotāji pārsteigti par to, kāda tagad ir ikmēneša alga ministru prezidentam Krišjānim Kariņam

Pavisam nesen tika publiskota ministru prezidenta, politiķa un uzņēmēja Krišjāņa Kariņa ikmēneša alga. Latvijas iedzīvotāji bija ļoti pārsteigti ieraugot šādu skaitli. 

Arturs Krišjānis Kariņš ir Latvijas politiķis un uzņēmējs, kurš ir Latvijas Ministru prezidents kopš 2019. gada. Pēc izglītības viņš ir valodnieks un no 2002. līdz 2009. gadam ir bijis Saeimas deputāts. Eiropas Parlamentā no 2009. līdz 2019. gadam.

K. Kariņš 2002. gadā bija viens no partijas “Jaunais laiks” dibinātājiem. Tajā pašā gadā viņš tika ievēlēts Saeimā, no 2002. gada novembra līdz 2004. gada decembrim bija frakcijas “Jaunais laiks” priekšsēdētājs.

Bija Eiropas Konventa loceklis un Eiropas Savienības un Latvijas apvienotās parlamentārās komitejas Latvijas delegācijas vadītāja vietnieks. 2003. gada 1. februārī ievēlēts partijas “Jaunais laiks” valdē. Viņš tika atkārtoti ievēlēts 2004. gada kopsapulcē, 2005. un 2006. gada partijas kongresos.

Lasi vēl: Aleksandrs Šeps apgalvo: Zodiaka zīmes, kurām līdz aprīļa beigām gaidāmas neticamas pārmaiņas

Tomēr pavisam nesen Latvijas iedzīvotāji soctīklā sprieda par ministru prezidenta ikmēneša algu. Kā tiek zināms tā nesen tika palielināta un tomēr šī summa pārsteidz.

 

Uzzini kāda alga ir Kariņam lasot tālāk

Leave a Comment