100 gadus vecā Pelē māte joprojām nezina par dēla aiziešanu viņsaulē; iemesls liek raudāt

Leģendārā futbolista, trīskārtējā pasaules čempiona Pelē māte Seleste Arantesa līdz šim brīdim nezina par sava dēla nāvi. Iemesls ir emocionāls. 

100 gadus vecā sieviete dzīvo savā pasaulē un neapzinās, ka Pelē vairs nav dzīvs, viņa nezina visu situāciju, kas pēdējā laikā ir notikusi.

“Mēs runājam, bet viņa nezina par situāciju. Viņa ir savā pasaulē. Viņa atver acis ikreiz, kad es pieminu viņa vārdu un saku: “Mums vajadzētu palūgt par viņu.” Bet patiesībā mana māte nesaprot, ko tieši es domāju,” par to britu izdevumam Mirror stāstīja Marija Lusija de Nasimento.

Seleste Arantesa pagājušā gada novembrī svinēja savu 100. dzimšanas dienu. Pelē aizgāja mūžībā 29. decembrī, viņš jau ilgu laiku cīnījās ar vēzi.

Lasi vēl: 74 gadu vecumā mūžībā devusies izcila dziedātāja un mūzikas grupas dalībniece

Pelē ir vienīgais futbolists vēsturē, kurš kā futbolists ir uzvarējis trīs Pasaules kausos – 1958., 1962. un 1970. gadā. FIFA, World Soccer un France Football brazīlieti atzina par 20. gadsimta labāko futbolistu, bet Starptautiskā Olimpiskā komiteja (SOK) atzina Pelē par pagājušā gadsimta labāko sportistu.

 

Leave a Comment