Tamāra Globa paziņoja, ka trīs zodiaka zīmēm gaidāms “gaišās joslas” periods: 7.-17. janvāris

Pēc Tamāras Globas domām, drīz iestāsies tas periods, kad varēs vienkārši dzīvot un priecāties par katru mirkli. Laimei nebūs robežas, tā vienkārši ielauzīsies dzīvē un noraus jumtu, tā būs visur un ietekmēs visus sev apkārt.

Gluži kā sniegs apklāj zemi ziemā, tā periods no 7. līdz 17. janvārim apklās ar laimi un balto joslu trīs zodiaka zīmes, viņām mainīsies dzīve. Neiespējamais kļūs iespējams, un pat pašas grūtākās lietas būs pa spēka. Visums palīdzēs it visā, ikvienā lietā.

Ja jūs ļoti gribat mīlestību, tad vienkārši sāciet atdot savu mīlestību visiem, kam tā ir nepieciešama, un tā daudzkārtīgi atgriezīsies. Sāciet strādāt, jo aktīvāks būs jūsu darbs, ko drīzāk jūs gūsiet lielus finansiālus panākumus!

 

Vēzis

Saskaņā ar Tamāras Globas sacīto, periods no 7. līdz 17. janvārim atnesīs Vēžiem pilnīgu harmoniju it visā, kas ir viņiem apkārt, pilnīgu līdzsvaru.

Lasi vēl: 100 gadus vecā Pelē māte joprojām nezina par dēla aiziešanu viņsaulē; iemesls liek raudāt

Domas un jūtas būs vienotas, un jūs vairs nepārdzīvosiet par to, ka kaut kas nav izdevies. Viss būs tik veiksmīgi, ka jūs pat to negaidīsiet, un no šī perioda sāksies dzīve, kas līdzīgi skaistai pasakai, kurai nav ne sākuma, ne gala.

 

Nākošās zodiaka zīmes skati lasot tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">froyo games</cite>

    Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

Leave a Comment