74 gadu vecumā mūžībā devusies izcila dziedātāja un mūzikas grupas dalībniece

Ar jaunu gada sākumu izskan arī skumja ziņa par kādu izcilu mūzikas grupas dalībnieci. Diemžēl 74 gadu vecumā mūžībā devusies izcila māksliniece. 

Amerikāņu dziedātāja, viena no grupas The Pointer Sisters (“Pointer Sisters”) dalībniecēm Anita Pointere mirusi 74 gadu vecumā, vēsta izdevums Hollywood Reporter, atsaucoties uz dziedātājas aģentu un ģimeni.

Pointera aģents Rodžers Nīls izdevumam sacīja, ka viņai “bija ļoti varonīga cīņa ar vēzi”. Pēc aģenta teiktā, dziedātāja mirusi ģimenes ielenkumā.

“Lai gan esam dziļi apbēdināti par Anitas zaudējumu, mūs mierina apziņa, ka tagad viņa kopā ar meitu Džadu un māsām Džūnu un Boniju ir atradusi mieru… Viņa bija tā, kas mūs visus turēja kopā.” viņš citēts, kad tika publicēts Pointera māsas Rūtas, brāļu Ārona un Frica un mazmeitas Roksija Makeina Pointera paziņojums.

Bonija Pointere un viņas māsa Džūna izveidoja grupu The Pointer Sisters 1969. gadā. Vēlāk grupai pievienojās vēl divas māsas: Anita un Rūta.

Lasi vēl: Kādā pamestā Vorkutas ciemā atradu šausmīgu dzīvokli; Durvis bija vaļā un es iegāju iekšā

Pateicoties dziesmai Fairytale, kas savulaik ieņēma augstas vietas populāros reitingos, grupa saņēma Grammy un kļuva par pirmo sieviešu komandu, kas ieguva šo balvu. 1977. gadā Bonija Pointere sāka savu solo karjeru. Grupa savas pastāvēšanas laikā saņēmusi trīs Grammy balvas.

 

Visdziļāko līdzjūtību!

Leave a Comment