Vērsis izies “ārpus rāmjiem”, bet Svariem aizliegts eksperimenti ar jūtām; Horoskops 25. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Ceturtdiena, 2024. gada 25. aprīlis, ir pasludināta par brīnumu un labvēlīgu piedāvājumu dienu, ko pasludinājusi slavenā astroloģe Andžela Perla.

Viņa uzsvēra, ka šis laiks ir ideāli piemērots, lai meklētu padomu un palīdzību, kā arī atbalstītu citus. Spogulis žurnālisti ir sagatavojuši ekspertes prognozi katrai zodiaka zīmei.

Uguns elementa zīmes

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Tavs ego ir sācis sasvērties, un, iespējams, ir vērts to izgludināt, pirms citi to dara tavā vietā. Parūpējies par savu izskatu. Šodien Aunam ir lielisks laiks doties pastaigās dabā, mežā, baudot svaigu gaisu. Laba ideja varētu būt pikniks, taču esi uzmanīgs ar uguni vai arī iztikt bez tās pavisam.

Lasi arī: Kotletes “Putna piens”: ja es gatavoju vistas kotletes, tad tikai šādā veidā

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām vajadzētu pārvarēt savu nedrošību. Iespējams, tu pārvērtē izaicinājumus, kas tevi sagaida. Šodien sapratīsi, ka tu un tavs partneris esat nešķirami, taču tas nenozīmē, ka tev vajadzētu pārāk censties. Pasaulē notiek dažādi brīnumi, un mēģinājumi tos kontrolēt varētu būt veltīgi.

Astroloģe ir izpētījusi un atbild uz jautājumu, kuri ir spēcīgākie vīrieši pēc zodiaka zīmes

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem vajadzētu rīkoties, nebaidoties, ka daļa viņu privātās dzīves var nonākt sabiedrības uzmanības lokā. Ignorē baumas un tenkas. Tavas spējas ir pietiekamas, lai atrisinātu visas problēmas, kas radušās tavā dzīvē, un partneris tevi aktīvi atbalstīs. Sagatavojies vadošai lomai.

 

Zemes elementa zīmes

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Tev šodien nevajadzētu sevi ierobežot nekādās robežās. Tas var nesagādāt tev prieku un var neizdoties labi. Tā vietā kā esi brīvdomīgs mākslinieks, tu esi diezgan spējīgs radīt kaut ko unikālu un vērtīgu. Tavs partneris šodien vēlēsies parādīt savu īpašumu. Dažkārt tas var šķist kā lielīšanās, bet kopumā tev, visticamāk, patiks redzēt savas otrās pusītes unikālās īpašības.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Jaunavām vienmēr ir vieglāk paļauties uz to, ka viss tiks izdarīts pareizi, nevis mēģināt kontrolēt procesu. Tomēr šodien labāk rīkoties pašam, nepaļaujoties uz citu cilvēku apliecinājumiem. Tavs partneris šodien tev var šķist vājš un bezpalīdzīgs, kas var izraisīt aizkaitinājumu. Ir svarīgi atklāti pārrunāt šo jautājumu ar viņu vai viņu, lai izvairītos no slēptām aizvainojuma izpausmēm.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzim šodien var būt grūti koncentrēties uz vienu uzdevumu, taču, ja tev tas izdosies, rezultāts pārsniegs cerības. Tavs partneris šodien var censties tev vēl vairāk pietuvoties, iespējams, aicinot tevi uz savām mājām vai iepazīstinot ar saviem tuviniekiem. Novērtē to un centies atbilstoši atbildēt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu par pārējām zīmēm

Leave a Comment