Vērsis izies “ārpus rāmjiem”, bet Svariem aizliegts eksperimenti ar jūtām; Horoskops 25. aprīlim visām Zodiaka zīmēm

Gaisa elementa zīmes

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Šodien tev vajadzētu būt veiksmei, un tavs uzdevums ir atpazīt, kas tieši tā ir. Šajā dienā zvaigznes iesaka pievērst īpašu uzmanību partnera acu izteiksmei. Tieši caur tām tu vari uzzināt daudz vairāk nekā caur vārdiem, burtiem vai mājieniem. Ja tev ir iespēja, izmanto to un noskaidro patiesību.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šodien var notikt pārmaiņas, kas skars tevi personīgi. Neuztraucies, ja kaut kas mainās, pretējā gadījumā tu vari ilgi palikt šādā stāvoklī. Tavs partneris, iespējams, vēlēsies izmēģināt, vai viņš ir spējīgs iemīlēties kādā citā cilvēkā, nevis tevī. Ļauj viņam vai viņai zināt, ka tu neatbalsti šādus eksperimentus.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīri šodien var būt tendēti uz paškritiku, taču tā ir nepamatota. Nejūties vainīgs, ja kāds nav ievērojis tavu padomu. Šodien nevajadzētu būt pārāk atklātam ar savu partneri, jo viņš vai viņa var nebūt pārāk ieinteresēts vai ieinteresēta. Tomēr, ja tev nav bail no stingras izteiksmes viņa sejā, nekautrējies runāt.

Kāpēc japāņi pie savām mājām izvieto ūdens pudeles: ļoti gudra rīcība

 

Ūdens elementa zīmes

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Ieklausies apkārtējo sarunās. Pastāv iespēja, ka kāds nejauši pateiks ko patiesi izcilu. Šodien tu atklāsi, ka tavs partneris ir īsts dārgums. Taču nevis tādā nozīmē, ka viņš vai viņa ir zemē paslēpta dārgumu lāde ar neskaidriem nodomiem, bet gan tādā nozīmē, ka viņa vai viņas klātbūtne tev nes patiesu laimi. Un tā ir tik vērtīga, ka tie, kas vēlēsies jūs apskaust, stāvēs rindā.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpionam ir svarīgi nebūt pārāk bargam pret sevi. Tu esi mīļa būtne, kas šodien patiks ne tikai tev, bet arī lielākajai daļai apkārtējo. Šodien tev var būt grūti paveikt lietas, kas vēl vakar šķita vieglas un nemanāmas, kas var izraisīt pārpratumus no partnera puses. Tomēr, ja viņš vai viņa ir patiesi tuvs cilvēks, viņš vai viņa sapratīs tavu situāciju un sniegs atbalstu.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis šodien izbaudīs katru mirkli no rīta līdz vakaram, īpaši kompānijā. Šī diena, kuru tu tik ilgi gaidīji, sagādās tev maksimālu baudījumu. Ja tavs partneris ir tev garā patiešām tuvs un atbalsta tavas vēlmes, viņš darīs visu iespējamo, lai tevi atbalstītu. Jūsu vēlmes būs šīs dienas uzmanības centrā.

Leave a Comment