Vai ir iespējams pacelt naudu uz ielas: precīza atbilde

Iespējams, katrs no mums kādreiz ir atradis naudu uz ielas. Protams, pirmā doma būtu to paņemt un paturēt. Taču šāds atradums var nest gan pozitīvu, gan negatīvu enerģiju.

Droši vien daudzi jau kopš bērnības ir dzirdējuši, ka banknotes un monētas uz ielas nevar pacelt. Mūsu vecmāmiņas un mammas to bieži skaidroja ar to, ka tās var ne tikai nejauši pazaudēt, bet arī izmest apzināti.

Ir daudz iemeslu, kāpēc nevajadzētu uz ielas ņemt naudu. Sen iesakņojušies māņticējumi vēsta, ka banknotes un monētas var tikt “uzlādētas”, lai piesaistītu nelaimi, kaites vai pat aiziešanu mūžībā. Dažkārt tās varētu tikt izmantotas rituāliem, kas saistīti ar kaišu vai finansiālu problēmu pārnešanu uz to, kurš tās paņem.

Runājot par to, vai ir iespējams paņemt naudu no zemes, ir svarīgi minēt, kādos gadījumos tas ir stingri aizliegts. Pirmkārt, nekad neņemiet to rokās, ja esat to atraduši krustcelēs. Tur tās bieži vien atstāj rituālu ietvaros, lai pārnestu nelaimes un kaites uz citu cilvēku.

Tāpat nav ieteicams paņemt lielas banknotes. Jo lielāka nominālvērtība, jo lielāka varbūtība, ka nauda nes negatīvu ietekmi.

Ja nauda ir bojāta, dīvaini apgriezta vai – vēl sliktāk – uz tās ir dedzināšanas pēdas, šādu atradumu labāk apiet. Ar to var dabūt nabadzību vai finansiālas grūtības.

Ja uz banknotēm ir nesaprotami uzraksti, jums sveši simboli, vārdi, neceliet tās. Šādas zīmes var liecināt par naudas izmantošanu maģiskos rituālos.

Tomēr, pēc ezotēriķu domām, dažas naudas var pacelt. Gadās, ka tās nonāk tavā ceļā nebūt ne nejauši – tas var būt atbalsts no Visuma. Ir zināmi daudzi gadījumi, kad nauda parādījusies zem kājām cilvēkiem, kuriem tajā konkrētajā brīdī tā bija ļoti nepieciešama. Taču tā ir pareizi jāuzņem.

Lasi vēl: Kā pareizi laistīt avenes un citu ogu krūmus pēc ražas novākšanas: ne visi dārzkopji to zina

Pasargājiet sevi no katastrofas – ko teikt, kad esat atradis naudu

Ja esat nolēmis paņemt banknoti vai monētu, ir vairākas frāzes, ko varat pateikt, lai pasargātu sevi no negatīvās enerģijas. Piemēram, sakiet: “Es paņemu naudu, bet nepatikšanas atstāju” vai “Lai tas ir labi man un labi citiem”.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Turklāt jums jāzina, ko darīt ar atrasto naudu uz ielas, lai neiekultos nepatikšanās. Ezotēriķi iesaka tās ilgstoši neglabāt. Labāk to iztērēt ātri, bet kaut kam noderīgam. Piemēram, ziedot tos labdarībai.

 

Leave a Comment