Uz visiem laikiem acis aizvēris ļoti nozīmīgs cilvēks Latvijai; viņa ieguldījums karjerā būs mūžīgs

Aizsaulē devies viens no Latvijas svarīgākajām personām. Viņa ieguldījums karjerā būs mūžīgs un nepaliks bez ievērības. Visu cieņu! 

Ir pilnīgi normāli izjust skumjas pēc tuva cilvēka, kurš ir aizgājis mūžībā. Skumjas ir dabiska emocionāla reakcija uz zaudējumu, un katram cilvēkam ir sava individuālā pieredze, kā ar tām tikt galā.

Ir svarīgi atļaut sev izjust šīs emocijas un atrast veidus, kā tikt ar tām galā, piemēram, daloties ar citiem, meklējot atbalstu un atmiņu kopīgās dalīšanās laikā vai meklējot profesionālu palīdzību, ja skumjas kļūst pārāk intensīvas vai ilgstošas.

Katrā ziņā ir svarīgi ļaut sev izdzīvot šo procesu, jo tas ir daļa no sērošanas un dziedināšanas ceļa.

Sēru vēsti saņemšana un tās apstrāde emocionāli var būt ļoti grūta pieredze. Šeit ir daži padomi, kā tikt galā ar sēru vēsti:

Atļauj vaļu emocijām: Sēru vēsts var izraisīt dažādas emocijas, piemēram, skumjas, sašutumu, izmisumu vai neizpratni. Svarīgi atļaut sev izpaust šīs emocijas un ļaut sev justies tām. Neapspiežot savas emocijas, būs vieglāk tikt galā ar sēru.

Atbalsts no apkārtējiem: Sarunājies ar tuviem cilvēkiem, draugiem vai ģimeni par savām emocijām un jūtām. Atbalsts un sapratne no apkārtējiem var palīdzēt mazināt sēru un atvieglināt grūto laiku.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Diemžēl tagad pievērsīsimies sēru vēstij..

Latvijas Nacionālās operas ilggadējais solists, baritons Andris Blaumanis, ir aizgājis mūžībā, ziņo Latvijas Nacionālā opera un balets (LNOB).

LNOB “Facebook” lapā informē, ka Andris Blaumanis savu operas debiju piedzīvoja 1966. gadā, atveidojot Burtnieka lomu Jāņa Mediņa operā “Uguns un nakts”. Gados garumā uz skatuves viņš interpretēja vairākus desmitus lomu, piedaloties ap 1400 izrādēs.

Lasi vēl: Diemžēl ļoti bēdīga ziņa par pazīstamo TV žurnālisti Inesi Supi, kura patreiz cīnās ar vēzi

Starp Andra Blaumaņa izcilākajām interpretācijām LNOB min Guljelmo lomu V. A. Mocarta operā “Cosi fan tutte”, Mazeto lomu V. A. Mocarta operā “Dons Žuans”, Bartolo lomu V. A. Mocarta operā “Figaro kāzas” un Dž. Rosīni operā “Seviljas bārddzinis”, utt.

Visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment