Tiek atklātas detaļas par 32 gadus jaunā latviešu aktiera aizsaulē došanos; viņa tēvs stāsts notikušo

Atklājot detaļas par 32 gadus jaunā latviešu aktiera aiziešanu, viņa tēvs dalās ar stāstu par notikušo, sniedzot plašāku ieskatu par viņa dzīvi un mantojumu, ko viņš atstājis aiz sevis.

Cilvēka sēras ir spējīgas pārveidot viņa iekšējo un ārējo dzīvi. Kad cilvēks saskaras ar sērām, tas var radīt dziļas emocionālas un psiholoģiskas izmaiņas.

Sēras var mainīt cilvēka attieksmi pret dzīvi, pārdomāt savus uzskatus un vērtības, kā arī izraisīt pārmaiņas personiskajā attīstībā.

Tajā pašā laikā sēras var ietekmēt arī fizisku un emocionālu stāvokli, izraisot trauksmi, nomāktību vai pat fizisku pasliktināšanos. Sēras ne vienmēr ir vienkārši pārvarēt un prasa laiku un atbalstu, lai cilvēks varētu tikt galā ar savu zaudējumu un atgriezties pie normālas dzīves ritma.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Diemžēl pirms mēneša, 27. aprīlī klusi nosvinot savu 32. dzimšanas dienu, maija beigās mūžībā devās aktieris, fotogrāfs Krišjānis Straumēns. Par viņa dzīves pēdējo dienu un stundām pastāstīja viņa tēvs.

Krišjāņa tēvs, dziesminieks Kārlis Ārgailis-Straumēns, atklāj, ka pēdējais pavasaris bija īpaši grūts viņa dēlam. Krišjānis jau 22 gadu vecumā bija saskāries ar v**i, un šis pavasaris bija īpaši smags. Viņa tēvs stāsta, ka dēls juta, ka viņam nāksies aiziet.

Tā vietā, lai pavadītu laiku sli****as palātā, Krišjānis izvēlējās pavadīt savus pēdējos dzīves mēnešus kopā ar draugiem un filmējoties. Viņam to patika darīt.

Pēc tēva stāstītā, Krišjānis bija centies dzīvot pilnvērtīgi, neraugoties uz vairākām ķ*****s kursiem, bet ar laiku sāpes kļuva neizturamas.

“Dēls naktīs kliedza, es devos pie viņa, lai iedotu pre***ju zāles. Krišjānis, kas ir kompānijas dvēsele, aizvien biežāk bija nomākts un gribēja pabūt viens,” stāsta tēvs.

Lasi vēl: Šīs trīs zodiaka zīmes kļūs par miljonāriem jau tuvā nākotnē, jo pats Visums jums vēl labklājību

Kārlis stāsta, ka 27. maijā viņš ar dēlu un draugu devās pļaut zāli. Atgriežoties mājās, Krišjānis vairs nevarēja uzkāpt uz sesto stāvu, un draugs viņu nesa uz rokām. Vakarā abi nedaudz pārrunāja, bet nākamajā rītā, ieejot dēla istabā, tēvs atklāja, ka viņš bija mierīgi aizmidzis mūža miegā.

“Krišiņš bija aizgājis klusi un mierīgi,” secina Kārlis, atzīstot, ka šis laiks bija smags un emocionāli grūts, bet arī piepildīts ar mīlestību un kopīgi pavadītu laiku ar dēlu.

Visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment