Šīm zodiaka zīmēm piemīt tā sauktā ”ļaunā acs”; viņas ar vienu vienīgu skatienu var izdarīt neiespējamo

Teiciens “ļaunā acs” nācis vēl no seniem laikiem, kad cilvēki ticēja, ka pastāv personas, kuras spēj uzlikt ļaunu lāstu citiem cilvēkiem ar vienu vienīgu skatienu vai vārdu.

Šos cilvēkus bieži dēvēja par ļaunām acīm, un viņu klātbūtne radīja bailes un trauksmi sabiedrībā. Senajās kultūrās šāda veida ticējumi bija ļoti izplatīti, un cilvēki veica dažādus rituālus un aizsardzības pasākumus, lai pasargātu sevi no ļaunās acs ietekmes.

Tagad man ir skaidrs, kāpēc daži mani pazīstamie ir tieši tādi – viņi, iespējams, neapzināti nodod savu negatīvo enerģiju citiem. Lai varētu nodot negatīvo enerģiju kādam citam, ir nepieciešama ļoti spēcīga enerģētika.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

Taču ir cilvēki, kuriem tas izdodas pat neapzināti. Atliek vien novēlēt kādam ļaunu, ne tā paskatīties, lai jau nākamajā brīdī šim cilvēkam pasliktinātos pašsajūta vai notiktu kāda nelaime.

Enerģētika 

Īpaši jutīgi pret šādiem cilvēkiem ir bērni, jo tie ir visneaizsargātākie. Bērni bieži vien ir jutīgāki pret enerģētiskajām vibrācijām un apkārtējās pasaules ietekmi.

Viņu neaizsargātā daba padara viņus par vieglu mērķi negatīvās enerģijas ietekmei. Vecāki bieži vien ievēro, ka bērni, kas saskaras ar cilvēkiem ar spēcīgu negatīvo enerģiju, sāk uzvesties citādi – kļūst nervozi, raudulīgi vai pat sl***i.

Spēja uzlikt citam cilvēkam lāstu tiek dota jau no dzimšanas, un tā zināmā mērā ir saistīta ar zodiaka zīmi. Šo zodiaka zīmju pārstāvji spēj tikai ar vienu savu skatienu vai vārdu nodarīt citiem cilvēkiem ļaunu, sūtot savu negatīvo enerģiju.

Saskaņā ar horoskopu, tieši Skorpioni ir tie, kas to mēdz darīt visbiežāk un ar nolūku. Skorpioni ir pazīstami ar savu intensīvo un dziļo emociju pasauli, un ļoti daudzi no viņiem lieliski zina par savām spējām un tādēļ tās liek lietā.

Skorpioni ir ūdens zīme, kurai piemīt spēja dziļi sajust un ietekmēt apkārtējos. Viņu intensīvā enerģija var būt gan dziedinoša, gan destruktīva, atkarībā no viņu noskaņojuma un nodomiem.

Latvijas Vides ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs izplata brīdinājumu visiem ļaudīm!

Skorpioni bieži vien ir ļoti apzināti par savām spējām un var izmantot tās, lai kontrolētu un manipulētu ar cilvēkiem savā apkārtnē. Viņu spējas nodot negatīvo enerģiju var būt ārkārtīgi spēcīgas, radot haosu un nelaimes tiem, kas atrodas viņu tuvumā.

Tomēr Skorpioni nav vienīgie, kuriem piemīt šīs spējas. Citu zodiaka zīmju pārstāvji arī var būt apveltīti ar spēju ietekmēt citu cilvēku enerģētisko lauku.

Lasi vēl: Vārdu spēks: Šie nosauktie sieviešu vārdi nesīs savām īpašniecēm lielu laimi dzīvē par spīti visām problēmām

Piemēram, Ūdensvīri un Vēži arī ir pazīstami ar savu spēju izjust un sūtīt spēcīgas enerģētiskās vibrācijas. Tomēr viņu pieeja ir atšķirīga – Ūdensvīri bieži vien darbojas neapzināti, savukārt Vēži var izmantot savas spējas aizsardzības nolūkos.

Ņemot vērā šo visu, ir skaidrs, ka enerģētiskās mijiedarbības starp cilvēkiem ir sarežģītas un dziļas. Ir svarīgi apzināties, kā mūsu pašu enerģija var ietekmēt citus un kā mēs varam sevi pasargāt no negatīvajām ietekmēm. Dažādi aizsardzības pasākumi, piemēram, amuleti, rituāli un pozitīva domāšana, var palīdzēt mazināt negatīvās enerģijas ietekmi un saglabāt mūsu iekšējo līdzsvaru.

Tomēr Skorpioni nav vienīgie… 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment