Pat nemēģiniet: 3 zvaigžņu zīmes, kuras nav ieteicams laist dārza dobju tuvumā

Dažiem darbs dārzā var būt lielisks veids, kā atbrīvoties no stresa, saplūst ar dabu un pat atpūsties, bet šiem trim labāk turēties tālāk no dobēm – viņi būs veselīgāki, un tā būs labāka raža.  

Auns

Aunu pie dobēm drīkst pielaist tikai divos gadījumos: tev apnikušas vai nu dobes, vai pats Auns. Enerģisks un ļoti nepacietīgs, viņš ar lielu entuziasmu ķersies pie dārza darbiem, taču, tiklīdz izrādīsies, ka burvestība “dārzeņi, tūlīt aug!”

Kādu iemeslu dēļ tas nedarbojas uz bietēm un cukini, un šie dīvainie sakņu dārzeņi dod priekšroku attīstīties savā tempā un pat uzdrošinās pieprasīt no Auna pastāvīgu apkopi…

Labākajā gadījumā Auns noķers lauku strādniekus, tā nozīmē draugus un radus, kurus viņš nosūtīs strādāt savā plantācijā. Sliktākajā gadījumā viņš samīdīs visas dobes.

Tomēr, ja saimnieks esi jūs, tad, protams, atliek noskaidrot, kurš variants ir labāks.

 

Dvīņi

Vienmēr gatavi jaunai pieredzei, Dvīņi ar lielu entuziasmu uzņems domu izveidot vasarnīcu un sākt tajā audzēt kaut ko noderīgu. Un, iespējams, viņi pat pāris reizes dosies uz šo pašu vasarnīcu un pāris reizes iedurs lāpstu dārza gultnē: mums jāpalīdz raža augt.

Uzzinājis, ka kaut kādu iemeslu dēļ ar šīm papildu pūlēm ražas novākšanai nepietiek, un viņiem atkal un atkal ir jāatgriežas dobēs un jāstrādā tur, šajās dobēs, Dvīņi izdara vienīgo iespējamo secinājumu: vasarnīca ir garlaicīga.

Un Dvīņi nav organiski spējīgi darīt lietas, kas ir garlaicīgas.  Vai iestādītie dārzeņi novītīs bez viņu uzmanības un palīdzības? Nu nezinu.

 

Zivis

Pat ja jums izdevās neiespējamo un piesaistāt Zivi dārzkopības darbiem, ir pāragri atpūsties:

Lasi vēl: Dvīņiem jāpaļaujas uz intuīciju, bet Strēlniekiem jāpievēršas personīgām attiecībām; Dienas prognoze 10. septembrim visām zīmēm

Un ticiet man, šis joprojām ir labs scenārijs: jebkurā citā situācijā jūs joprojām atrodaties dobēs ar lāpstu, tikai visi rūpīgi iestādītie dārzeņi jau ir izravēti ar Zivs maigu roku, un nezāles uzvar. un gatavojas pārņemt jūsu dārzu. Vai jums to vajag? Tāpēc mēs tā domājam un iesakām atnest Zivij vairāk šampanieša un lai viņa atpūšas.

 

Leave a Comment