Ņem un uzzini savu Karmu vadoties vien pēc savas dzimšanas datumu izmantojot šo tabulu

Balstoties uz jūsu dzimšanas gadu, kāda ir jūsu dzīves karma? Šī karma var daudz atklāt par jūsu likteni. Budisti tic, ka dvēsele var piedzīvot deviņas atdzimšanas. Katru reizi, kad mēs atdzimstam, mēs iegūstam jaunu pieredzi un dzīves ceļu.

Katru atdzimšanu nosaka Meva, kas tulkojumā nozīmē dzimumzīme vai nospiedums. Šis nospiedums norāda, cik reizes jūsu dvēsele ir dzimusi un kāda karma jūs sagaida.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Lai aprēķinātu Meva, ir nepieciešams sarežģīts process, taču mēs piedāvājam vienkāršotu versiju. Tabulā zemāk jūs varat atrast savu dzimšanas gadu un atbilstošo vitālo numuru, kas atklās jūsu karmu.

1. numurs:

Cilvēki ar šo numuru ir dabiski nemierīgi un bieži vien pesimistiski. Viņi pielāgojas apkārtējām situācijām, bet reti cenšas tās aktīvi mainīt. Ārēji viņi var šķist draudzīgi un atvērti, taču iekšēji viņi ir spītīgi kā bērni. Šie cilvēki var ciest no atkarībām, piemēram, narkotikām vai alkohola, un viņu veselība bieži vien nav ideāla. Izplatītas ir problēmas ar aknām, urīnpūsli, dzemdi un dzimumorgāniem. Garastāvokļa svārstības un depresija ir viņu bieži pavadoņi.

Lai gan viņi nav īpaši romantiski, viņiem ir spēcīga vēlme pēc mīlestības un pieķeršanās. Viņiem nav piemēroti darbi, kas prasa lielu spriedzi, un pirms jebkādas rīcības ir nepieciešams rūpīgi izplānot un pārdomāt. Karjera šiem cilvēkiem bieži vien var būt saistīta ar ūdeni, piemēram, jūrniecību, zvejniecību vai citiem ūdens resursiem saistītiem darbiem.

Turpinot dzīves ceļu, ir svarīgi, lai šie cilvēki pievērstu uzmanību savai veselībai un meklētu veidus, kā mazināt stresu un atpūsties. Harmonija un līdzsvars var palīdzēt pārvarēt grūtības un atrast ceļu uz laimi un labklājību.

2. numurs:

Cilvēki ar šo numuru ir dabiski draudzīgi un sabiedriski, taču viņi nav uzstājīgi. Lai gan viņiem trūkst agresivitātes un tie nav tendēti uz agresīvu rīcību, viņi ir ļoti pedantiski un pievērš lielu uzmanību vissīkākajām detaļām. Šie cilvēki ir izcili izpildītāji, kuri spēj precīzi un rūpīgi veikt savus pienākumus, taču viņi reti ir labākie vadītāji, jo viņiem trūkst nepieciešamās autoritātes un stingrības.

Viņu dzīves zelta gadi parasti ir no 45 līdz 47 gadiem, kad viņi sasniedz savu augstāko punktu gan profesionāli, gan personīgi. Šiem cilvēkiem bieži ir salds zobs, un viņi mēdz būt apaļīgi, kas var izraisīt veselības problēmas. Viņu karma bieži skar muguru, ādu, zarnas un asinis, tādēļ ir svarīgi pievērst īpašu uzmanību šīm veselības jomām. Partnerattiecībās viņiem jābūt ļoti piesardzīgiem, vairāk paļaujoties uz intuīciju un sajūtām, nevis loģisko prātu.

Finansiāli viņiem ir mēreni ienākumi, taču jāuzmanās no azartspēlēm, jo azartspēļu aizraušanās var novest pie negatīvām sekām, piemēram, vardarbības, pašnāvības vai pat slepkavībām. Profesionālajā jomā viņiem piemērotas ir darbības, kas saistītas ar sabiedrisko darbu, cilvēkiem, dabu vai lauksaimniecību. Šajās jomās viņi var atrast gan piepildījumu, gan stabilitāti.

Lai gan šie cilvēki var šķist mierīgi un līdzsvaroti, ir svarīgi, lai viņi strādātu pie savas pašapziņas un pārliecības, jo tas var palīdzēt viņiem labāk izmantot savas spējas un sasniegt izcilību. Dzīvojot harmonijā ar savu karmu, viņi var atrast ceļu uz laimi un panākumiem.

3. numurs:

Cilvēki ar šo numuru ātri pieaug un izpaužas kā neatkarīgas personības. Viņi vienmēr nes jaunu un optimistisku sajūtu, izstarojot pozitīvu enerģiju. Taču viņu spītība un neiecietība bieži vien padara viņus nespējīgus pieņemt pašreizējo situāciju. Šiem cilvēkiem labākie dzīves gadi ir no 34 līdz 38 gadiem, kad viņi visvairāk izpaužas un sasniedz savus mērķus.

Plānošana viņiem ir izaicinājums, jo viņi reti domā par nākotni ilgāk par vienu dienu. Viņi mēdz būt impulsīvi un bieži uzdod sev daudz jautājumu un kalambūru. Fiziski viņi ir spēcīgi, sagatavoti un aktīvi, taču viņiem bieži ir vājas kājas un nervu sistēmas problēmas, kas var ietekmēt viņu vispārējo labsajūtu.

Šiem cilvēkiem ir tendence uz atkarībām, īpaši narkotiku atkarību. Ja viņi nonāk šajā ceļā, tas var būt ļoti grūti lauzt šo ieradumu. Viņi ir impulsīvi un tieši, bieži reaģējot bez pārdomām. Viņu neekonomiskā daba padara tos grūti spējīgus rīkoties ar naudu un veidot ietaupījumus.

Izvēloties karjeru, šiem cilvēkiem vislabāk der jomas, kurās viņi var izpaust savu personību un talantus. Lieliskas izvēles ir skolotājs, runātājs, rakstnieks vai mūziķis, jo šīs profesijas ļauj viņiem izmantot savu radošo enerģiju un ietekmēt citus pozitīvi. Dzīvojot saskaņā ar savu karmu un atrodot veidu, kā izpaust savus talantus, viņi var sasniegt izcilību un harmoniju savā dzīvē.

4. numurs:

Cilvēki ar šo numuru izceļas ar pozitīvu dzīves skatījumu, taču viņi bieži vien ir vājprātīgi un bailīgi. Viņi mēdz būt neaizsargāti un laipni, viegli pieņemot citus cilvēkus, bet arī viegli ievainojami. Viņu dzīves zelta gadi ir 38 gadi, kad viņi vislabāk izpaužas un sasniedz savus mērķus.

Fiziski šiem cilvēkiem bieži raksturīga vāja ķermeņa uzbūve un augsta piere. Viņu elpošanas sistēma un zarnu trakts ir nepietiekami attīstīti, padarot tos pakļautus dažādām slimībām. Sievietes ar šo karmu bieži sastopas ar dzimumorgānu problēmām, kas var radīt papildu veselības izaicinājumus.

Šie cilvēki bieži izceļas ar skaistu izskatu jau jaunībā, taču viņiem ir grūti veidot stipras un ilgstošas attiecības. Ģimenes izveide var būt sarežģīta, jo viņiem ir tendence būt lētticīgiem un viegli apmānāmiem. Tas bieži vien noved pie tā, ka viņus var viegli aplaupīt vai izmantot. Naudas un materiālo vērtību jautājumi viņiem bieži vien ir problemātiski, jo viņi nespēj to efektīvi pārvaldīt.

Karjeras izvēlē šiem cilvēkiem vislabāk der jomas, kas saistītas ar sabiedrību un pasākumiem. Festivālu rīkotāji vai jebkura profesija, kas prasa mijiedarbību ar sabiedrību, būs piemērota izvēle. Šādās jomās viņi var izmantot savu pozitīvo enerģiju un laipnību, lai gūtu panākumus un sniegtu prieku citiem.

Lai gan šiem cilvēkiem ir daudz izaicinājumu, viņu pozitīvais gars un laipnība var palīdzēt viņiem pārvarēt grūtības un atrast savu ceļu uz laimi un harmoniju. Ir svarīgi, lai viņi strādātu pie savu baiļu pārvarēšanas un attīstītu pašpārliecinātību, kas palīdzēs viņiem gūt panākumus gan personiskajā, gan profesionālajā dzīvē.

Par atlikušajiem numuriem lasi raksta nākošajā lapā

Leave a Comment