5 zvaigžņu zīmes, kuri ir labākie draugi, bet sliktākie mīlnieki – kurā sarakstā esi tu?

Dažreiz labākie draugi ne vienmēr ir labākie mīlnieki, un tas ir pilnīgi normāli. Draudzība ir par atbalstu, smiekliem un saikni, kas ir kā mājās, savukārt romantiskās attiecībās bieži vien nepieciešama cita dzirksts.

Dažas zodiaka zīmes spoži mirdz kā draugi, ienesot jūsu dzīvē prieku, uzticību un sapratni, bet, kad runa ir par romantiku, viņiem var būt grūti uzkurināt kaislības liesmu.

Dvīņi

Dvīņi, tu esi kompānijas dvēsele, kas vienmēr zina, kā likt visiem smieties. Kā draugs tu esi neuzvarams. Tava zinātkāre un interese par dzīvi padara tevi par cilvēku, kas gatavs jauniem piedzīvojumiem un spontāniem plāniem.

Tev piemīt neticamas komunikācijas spējas, kas nozīmē, ka tavi draugi vienmēr jūtas sadzirdēti un saprasti.

Taču, kad runa ir par mīlestību, tava divējādā daba var mulsināt. Jūs alkstat pēc brīvības un dažādības, tāpēc jums var būt grūti pilnībā uzticēties vienam cilvēkam.

Jūsu pastāvīgi mainīgais garastāvoklis un vēlmes var likt jūsu partnerim justies nedrošam un nepamatotam. Taču kā draugs tu esi ideāls sabiedrotais, vienmēr gatavs kādam uzmundrināt dienu.

 

Svari

Svariem tu esi miermīlīgs cilvēks, kurš cenšas panākt harmoniju visās attiecībās. Jūsu dabiskais šarms un diplomātiskā daba padara jūs par lielisku draugu. Jūs vienmēr zināt, kā izlīdzināt konfliktus un saliedēt cilvēkus.

Jums ir veids, kā likt ikvienam justies īpašam un novērtētam. Taču romantiskās attiecībās jūsu vajadzība pēc līdzsvara dažkārt var izpausties kā neizlēmība.

Jums var būt grūti izdarīt izvēli, baidoties izjaukt trauslo līdzsvaru, kas jums ir tik dārgs. Tas var apbēdināt jūsu partneri, kurš, iespējams, alkst vairāk apņēmības un kaisles. Tomēr kā draugs, pateicoties jūsu spējai saskatīt visas situācijas puses un vēlmei saglabāt mieru, jūs esat gaidīts uzticības persona.

Lasi vēl: Naudas maiss iekritīs jums tieši rokās: 27. jūnijā Globa pareģo negaidītu bagātību trim zīmēm

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs, tu esi vizionārs, cilvēks, kurš pasauli redz citādi. Tavs unikālais skatījums un intelektuālais dziļums padara tevi par intriģējošu un iedvesmojošu draugu.

Tu vienmēr esi gatavs padziļinātām sarunām un tev piemīt talants piedāvāt inovatīvas idejas. Kā draugs jūs esat atbalstošs un iedrošinošs, vienmēr mudinot citus domāt ārpus rāmjiem.

Tomēr romantiskās attiecībās tava emocionālā distancētība var būt šķērslis. Jūs augstu vērtējat savu neatkarību un dažkārt varat šķist nošķirts vai atturīgs. Jūsu partnerim var būt grūti izjust dziļu emocionālu saikni ar jums. Taču draudzībā jūsu lojalitāte un intelektuālā komunikācija ir nepārspējama.

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment