Kā uzglabāt ziemas apģērbu: 3 ātras viltības, lai lietas neaizņemtu daudz vietas

Kad aukstās dienas ir beigušās un siltais laiks ir stingri iestājies, jūs varat droši paslēpt mēteli, izvelkot ārā šortus un svārkus. Tomēr, ja jums nav daudz uzglabāšanas vietas, rodas jautājums, kur likt šos lielgabarīta priekšmetus.

Par to, kur uzglabāt ziemas apģērbu, lasiet tālāk.

Uzglabāt drēbes čemodānos

Lieli koferi, pat ja tos izmanto tikai dažas reizes gadā, tomēr aizņem vietu. Tāpēc to iekšpusē esošo vietu var izmantot, lai uzglabātu lietas – piemēram, ziemas mēteļus, cepures, šalles, vilnas kleitas, zeķubikses un visu, ko nenēsāsiet pavasarī vai vasarā.

Protams, jūs varat rīkoties vēl efektīvāk un iegādāties lietu organizatoru koferus, taču šī metode neprasa izmaksas. Turklāt šāda “iesaiņošana” var pasargāt audumu no tā, ka to apēd kodes.

Uzglabājiet drēbes zem gultas

Garderobē var būt grūti atrast vietu, taču, iespējams, jums ir kāda brīva vieta zem gultas, ko neizmantojat. Tā nav slikta vieta, kur glabāt ziemas apģērbu.

Lai to atvieglotu, varat izmantot maisus uz riteņiem vai koferus, lai sezonas beigās vai kad ir pienācis tīrīšanas laiks, nesāpētu mugura, velkot lietas turp un atpakaļ.

Vai arī novietojiet dažus kartona vai bieza auduma gabalus zem visa, ko glabājat zem gultas, lai vienā reizē būtu viegli izvilkt lietas ārā.

Uzglabājiet drēbes dīvānos vai pufos

Daudzfunkcionālas mēbeles, piemēram, izvelkamie dīvāni, pufi ar atlokāmām sēdvietām, ir lieliski piemēroti lietu glabāšanai. Tas palīdz uzturēt telpu sakārtotu, paslēpjot daudzas lietas, kas netiek izmantotas.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Pufs vai dīvāna atvilktne ir lieliska ideja smagām segām, mēteļiem un citiem ziemas priekšmetiem, jo tās ir ietilpīgas iekšpusē un ļauj viegli aizsniegt nepieciešamās lietas.

 

 

Leave a Comment