Diemžēl tas ir noticis… Aizsaulē devies aktieris ar ļoti cēlu un dāsnu sirdi! Viņu uzskatīja par īstu varoni

Diemžēl, bet tas ir noticis. Mūžībā devusies izcila personība, par ko daudzi nemaz vēl nezina… Viņa dzīve bija kā izcils glezniecības darbs, kuru vēl pilnībā nespējam izprast. Katrs vilnis tās dzīvē bija kā ainava, kurā slēpjas slēptās būtības un brīnumi.

Viņa klātbūtne atstāja neatlaižamu iespaidu uz visiem, kas viņu satika. Viņas vai viņa idejas un iedvesma izplatījās kā gaismas stari, aizsniedzot un iepriecinot tās, kas šo gaismu uztvēra. Bet tagad  viņa klātbūtne ir kļuvusi par daļu no mūsu atmiņām, atstājot mūs ar atvērtiem sirds un domu logiem, gaidot, lai mēs turpinātu viņu mantojuma ciešo svešinieku.

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 77%

0%

Aktieris, kurš bija apveltīts ar īpašu sirds labestību, ir aizgājis uz nākamo dzīvi. Cilvēki viņu atceras kā īstu labdari, jo viņš vienmēr bija gatavs nesavtīgi palīdzēt visiem, kuri vajadzēja atbalstu.

Laiks ir pienācis dalīties atmiņās ar citiem, kuri pazina šo aizgājēju. Kopā ar ģimeni un draugiem sapulcieties, lai stāstītu stāstus un apskatītu fotogrāfijas. Šādas tikšanās ne tikai palīdz atcerēties mūsu mīļotos, bet arī stiprina saikni starp tiem, kas vēl ir pie mums. Runājiet par visiem tiem labajiem mirkļiem, ko kopīgi pavadījāt, par piedzīvojumiem un pat par grūtajiem laikiem, jo kopīgi pārdzīvotās situācijas veido pilnīgu attēlu par aizgājēju.

Ja jums piemīt mākslinieciskā deva, varat izteikt savas atmiņas caur mākslu. Radīt gleznu, dzejoli, dziesmu vai citu radošu darbu, kas izsaka jūsu sajūtas un atmiņas. Tādi darbi var kļūt par pastāvīgu piemiņu un personīgu veltījumu mūsu zaudētajiem.

Godināt aizgājēja piemiņu var arī iesaistoties labdarības darbos vai projektos, kas bija svarīgi viņam. Lai tas būtu ziedojot laiku vai līdzekļus organizācijai, kas viņam bija tuva, jūs ne tikai atceraties viņu, bet arī turpināt viņa mantojumu, palīdzot citiem.

Un visbeidzot, ļaujiet sev brīdi, lai apzināti pārdzīvotu sēru. Tas ir dabiski pēc zaudējuma, un to pārdzīvošana ir svarīga emocionālā dziedināšanas procesa daļa. Nebaidieties parādīt savas emocijas, vai nu tas ir caur asarām, sarunās ar draugiem vai pat meklējot profesionālu atbalstu, ja tas nepieciešams.

Nesen mūs pameta leģendārais komiķis Dabnijs Kolmens, 92 gadu vecumā. Viņš bija pazīstams ar savu zinātkāro prātu un dāsno sirdi.

Manas mīļās tēvs pavadīja savu laiku šajā pasaulē ar zinātkāru prātu, dāsnu sirdi un ar dzīvi pilnu kaisles, vēlmes un humora, kas spēja iedvesmot visus ap sevi ar smiekliem,” viņa teica žurnālam The Hollywood Reporter.

“Dabnijs Kolmens – mācītājs, varonis un karaļa līmenī personība – ir svētība gan šajā dzīvē, gan aizgājēju pasaulē, jo viņa gars paliks mūžīgi cauri viņa darbam, mīļajiem un mantojumam.”

Kolmens var būt vislabāk zināms kā Franklins Hārts juniors, komēdijas “9 to 5” šovinistiskais priekšnieks, kas tika izlaists 1980. gadā un kurā galvenajās lomās spēlēja Džeina Fonda, Lilija Tomlina un Dollija Partona.

Viņam bija arī nozīmīgas lomas seriālos kā “I Dream of Jeannie” un “The Fugitive”.

Nesenākajos gados televīzijā viņš bija redzams kā Džons Duttons seniors seriālā “Yellowstone”, pēc būtiskām lomām seriālos “I Dream of Jeannie”, “Buffalo Bill” un “Boardwalk Empire”.

Leave a Comment