Ceturtdienas pēcpusdienā aizsaulē aizgājis leģendārs aktieris; diemžēl sirds neizturēja

Ceturtdienas pēcpusdienā aizsaulē aizgājis leģendārs aktieris. Kā ziņo ģimenes locekļi, aktiera sirds diemžēl neizturēja un aktieris devās aizsaulē pāris minūšu laikā. 

Atgriešanās pie ikdienas rutīnas un pienākumiem var sniegt nepieciešamo struktūru un stabilitāti. Darbs, hobiji un citas aktivitātes var palīdzēt novērst domas un dot dzīvei jēgu un mērķi. Tomēr ir svarīgi neizvairīties no sērām, bet gan atrast līdzsvaru starp laiku, ko pavadāt, sērojot, un laiku, ko veltāt citiem dzīves aspektiem.

Izvēloties veidus, kā pieminēt aizgājušo cilvēku, piemēram, veidojot atmiņu albumu, apmeklējot viņa iecienītās vietas vai iesaistoties viņa iemīļotajās aktivitātēs, var palīdzēt uzturēt dzīvas atmiņas par viņu. Tas var sniegt mierinājumu un veicināt saikni ar aizgājušo personu.

Ja jūtat, ka sāpes un skumjas kļūst pārāk intensīvas un traucē ikdienas dzīvei, ir svarīgi meklēt profesionālu palīdzību. Depresija un sarežģītas sēras var prasīt terapeitisku iejaukšanos, lai palīdzētu jums tikt galā ar zaudējumu veselīgā veidā.

55 gadu vecumā aizsaulē devies aktieris; diemžēl viņš bija ceļā uz filmēšanos, bet to nesasniedza

Neaizmirstiet, ka katra cilvēka sēru ceļš ir unikāls. Tas, kas palīdz vienam, var nebūt efektīvs citam. Esiet pacietīgs pret sevi un dodiet sev laiku, kas nepieciešams, lai dziedinātu. Zaudējuma pieņemšana un ar to dzīvošana ir process, kas prasa laiku un atbalstu, bet ar laiku jūs atradīsiet veidus, kā saglabāt mīļotā cilvēka piemiņu un vienlaikus turpināt dzīvot savu dzīvi.

Pārbaudi savas zināšanas par animācijas filmu tēmu!

Vai tu spēj atpazīt pēc viena kadra, kas šī ir par animācijas filmu?

1 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

2 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

3 / 3

Vai tu pēc viena kadra vari pateikt, kas ir šī animācijas filma?

Your score is

The average score is 72%

0%

Lasi vēl: Maciņs sprāgs: Astrologi prognozē bagātību jūnijā tikai divām veiksminieku zodiaka zīmēm

Tagad par sēru vēsti..

Televīzijas aktieris Firoz Khan aizsaulē devies no sirds***mes.

Tiek ziņots, ka ceturtdien, 23. maijā, Utar Pradešas pilsētā Badaunā sirdslēkmes dēļ aizsaulēdevies Firozs Khans, talantīgs aktieris, kas pazīstams ar savu neticamo Bollywood leģendas Amitabh Bachchan atdarināšanu.

Firozs Khans ieguva milzīgu popularitāti par savu neiedomājamo Amitabha Bačhana atdarināšanu, kas viņam deva iesauku “jaunākais Amitabhs Bačhans”.

Viņš kļuva slavens ar savu lomu televīzijas šovā “Bhabi Ji Ghar Pe Hai” un turpināja strādāt citos ievērojamos šovos, piemēram, “Jija Ji Chhat Par Hai”, “Saheb Bibi Aur Boss”, “Happu Ki Ultan Paltan” un “Shaktimaan”.

Lasi vēl: Kuri istabas augi gudrai saimniecei nekavējoties jāaizmet, lai mājās valdītu laba enerģija un miers

Firozs sevi pieteica arī mūzikas industrijā, piedaloties Adnan Sami superhitā “Thodi Si Tu Lift Kara De”.

Visdziļāko līdzjūtību!

 

Leave a Comment