Zvaigznes paredz, ka tuvākajās maija dienās 3 zodiaka zīmēm gaidāma jauna melnā svītra

Astrologi pastāstīja, kuras tieši zodiaka zīmes maija sākumā saskarsies ar melno svītru dzīvē. Zvaigžņu speciālisti paredz uzreiz trīs zodiaka zīmju pārstāvjiem karmiskas skaidrošanās, kuras atsauksies uz viņu savstarpējām attiecībām ar citiem cilvēkiem.

Šiem nelaimīgajiem nāksies uz sevi izjust visu Visuma niknuma, bet pēc tam visi iztērētie spēki atmaksāsies.

Pie Ūdensvīriem atnāks atmaksa par strīdiem ar tuviniekiem un negatīvo attieksmi. Visums viņiem uzgrūdīs virsū virkni pārbaudījumu, kuri izrādīsies diezgan sarežģīti.

Astrologi paredz, ka darbā nāksies sevi parādīt pilnā mērā, bet privātajās attiecībās nāksies būt daudz maigākiem.

Pēc horoskopa ir novērots, ka esi bijis neaktīvs un palaidis garām ienesīgas iespējas. Taču paredzams, ka maija beigās tas mainīsies, jo gaidāma nozīmīga tikšanās ar kādu ietekmīgu personu.

Tiek prognozēts, ka tuvākajā mēnesī Ūdensvīru zīmē dzimušajiem būs pamats lepnumam, jo ​​viņi gūs ievērojamus panākumus jau pavisam drīz.

Šajā periodā savās darbībās paklupa arī Vēži. Par to zvaigznes viņiem ir sagatavojušas dažas grūtības un liktenīgus pārbaudījumus. Apstākļi izveidosies tā, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji būs spiesti nodarboties ar citām lietām un atteikties no saviem plāniem.

Lasi vēl: Latvijā tiek izplatīts oranžais brīdinājums: ”Lūdzu, mežā nedoties bez īpašas vajadzības!”

Viņiem tas var izrādīties par īstu sodu. Tu esi pieradis lielāko daļu laika ieguldīt darbā, nevis personiskās dzīves veidošanā, taču mēneša beigās tu satiksi kādu pārsteidzošu cilvēku – starp jums uzreiz radīsies simpātijas.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment