Ziema beigsies nervozi: meteorologi ir pastāstījuši, kāds būs 2024. gada atlikušais februāris

Klimata trakums: kļuvis zināms, kāds būs 2024. gada marts un aprīlis

Meteorologi ir brīdinājuši, ka 2024. gada pavasaris būs pilns nepatīkamu pārsteigumu. Lielākajā daļā Austrumeiropas iedzīvotājus gaida klimatiskais murgs.

Meteorologi ir snieguši neapmierinošas prognozes par gaidāmo pavasari. Lielāko daļu Austrumeiropas 2024. gada martā un aprīlī skars tā dēvētās laikapstākļu svārstības. Mēs detalizēti pastāstīsim, kas ir zināms.

Pirmā pavasara mēneša sākums būs patiesi patīkams: termometru stabiņi paaugstināsies, daba sāks gatavoties pamošanai. Taču priecāties ir pāragri – no marta otrā vidus sāksies īsts klimatiskais trakums. Austrumeiropā atkal atgriezīsies ziema.

Daudzviet gaisa temperatūra pazemināsies līdz -8…-10 grādiem, sāksies ilgstošas snigšanas. Baltijas valstu teritorijā pat gaidāms sals līdz -15 grādiem, sniegputenis un spēcīgs vējš.

Lasi vēl: Neizmet sēklas, kam beidzies derīguma termiņš: viltīgs triks, kas darbojas arī uz pastāvējušām sēklām

 

Eiropas dienvidus pārņems cikloni ar spēcīgu lietu un vētras vējiem.

Aprīlī ziema vēl atkāpsies, bet Austrumeiropas iedzīvotājus gaida vēl viens klimatiskais murgs: spēcīgas atmosfēras spiediena izmaiņas. Temperatūras kāpumi izraisīs galvassāpes pat veseliem cilvēkiem.

Lasi vēl : Kas par neticamu veiksmi! Sieviete iegādājas 5 loterijas biļetes un tās visas izrādījušās milzum veiksmīgas

Lasi vēl: 10.februārī ir īpaša diena: Ko nedrīkst darīt šajā dienā, lai neaizvainotu jūsu mājās mītošo mājas gariņu?

Jāņem vērā, ka sinoptiķi nevar sniegt precīzas prognozes ilgtermiņā. Taču par vienu viņi ir pārliecināti – 2024. gada pavasarī būs ievērojamas novirzes no klimatiskās normas.

 

Leave a Comment