WhatsApp pirms īsa brīža laidis klajā sen gaidītu funkciju, tomēr visiem telefoniem tā nebūs pieejama

Visslavenākais, populārākais un izplatītākais saziņas pakalpojums pasaulē ir WhatsApp. Vairāk nekā 3 miljardi cilvēku to izmanto regulāri, sazinoties, izmantojot tajā iebūvēto funkcionalitāti.

Šī programmatūra ikvienam, kas to vēlas, piedāvā piekļuvi ļoti dažādām priekšrocībām, kuras var baudīt ikviens, kurš to vēlas jebkurā mirklī.

Tajā pašā laikā visas šīs funkcijas var pilnībā izmantot bez maksas, tas ir, pilnīgi nekas nav jāmaksā par piekļuvi šādām funkcijām. Un tagad, par prieku lietotājiem, messenger ir atjaunināts uz jaunu versiju un saņēmis patiesi ilgi gaidīto funkciju, par kuru, bez šaubām, visi sapņoja.

Tas ir ļoti noderīgi un ļoti nepieciešami. WhatsApp messenger nolēma ieviest vienu patiešām svarīgu, vajadzīgu un ārkārtīgi noderīgu funkciju.

Lasi vēl: Vakar, 30.aprīlī aizsaulē devās izcils modes dizainers; ārsti centās visiem spēkiem viņu glābt, tomēr nesekmīgi

Nav noslēpums, ka viena no galvenajām Telegram priekšrocībām ir kanāli, kurus lietotāji var abonēt, lai saņemtu informāciju no šādiem kanāliem. Dažos kanālos vienlaikus ir vairāki miljoni cilvēku, kuri izseko ziņas un citus notikumus, kas notiek kanāla darbības jomā.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment