WhatsApp pirms īsa brīža laidis klajā sen gaidītu funkciju, tomēr visiem telefoniem tā nebūs pieejama

Tomēr drīzumā Telegram auditorija var ievērojami samazināties, jo WhatsApp pievienoja to pašu funkcionalitāti. Lai arī kanāliem vēl nav pilnas funkcionalitātes, bet tagad tas ir tikai laika jautājums.

Pasaulē populārākā un slavenākā lietotne ir pievienojusi atbalstu kanāliem, kurus lietotāji var abonēt. Šajos pašos kanālos dažādus materiālus var publicēt to autori, un lietotāji varēs skatīt šāda veida saturu, izmantojot savu kontu.

Tajā pašā laikā kanālus var atrast, izmantojot meklēšanu vietnē WhatsApp, līdzīgi kā tas tiek ieviests Telegram. Turklāt nākotnē izstrādātāji grasās ieviest kanālu ieteikumu sistēmu, taču tā parādīsies tikai 2024. gadā vai vēlāk.

Viss kanālos ievietotais publiskais saturs netiks šifrēts, kā tas pašlaik notiek ar personīgo saraksti. Tādējādi ikviens var apskatīt šādus materiālus.

Lasi vēl: “Nolēmām aizbraukt pie vīra mātes.. Viņa nebija mājās. Atslēdzām durvis ar savu atslēgu un iegājām iekšā.”; Redzētais mūs ļoti šokēja

Pašreizējā WhatsApp kanālu ieviešanas posmā lietotājs nevarēs uzzināt, kurš no viņa kontaktiem vai sarunu biedriem ir šo pašu kanālu dalībnieks.

Tādējādi, vienkārši sakot, atrašanās dažādos kanālos būs maksimāli konfidenciāla. Acīmredzot pārskatāmā nākotnē šīs lietotnes izstrādātāji vēlas ieņemt tirgus daļu, ko šobrīd ieņem Telegram.

Šāds solis no viņu puses būtiski ietekmēs messenger popularitāti, padarot to vēl slavenāku un izplatītāku, jo lietotāji varēs ar to ne tikai sazināties, bet arī saņemt dažādu ļoti atšķirīgu informāciju. Tas ir ārkārtīgi ērti.

Leave a Comment