“Nolēmām aizbraukt pie vīra mātes.. Viņa nebija mājās. Atslēdzām durvis ar savu atslēgu un iegājām iekšā.”; Redzētais mūs ļoti šokēja

“Kādu dienu es viņai iesitīšu!” – sieva dusmīgi sacīja un tad pagriezās pret vīru: – Ja viņa nebūtu tava māte, es to būtu ar viņu izdarījusi jau sen!

 

“Viņa nav ļauna,” Bogdans saprotoši atbildēja. “Viņa saprot arī mani. Es nevaru viņu padzīt, viņa mūs audzināja vienādi.
“Kāpēc man atņemt traukus un teikt, ka viņa it kā labāk tos mazgā?” Sieva turpināja dusmoties.

Pēkšņi kāds pieklauvēja pie durvīm. Mana vīramāte aizmirsa savu telefonu. Viņas sejas izteiksme bija drūma. Acīmredzot viņa noklausījās vedeklas un dēla sarunu.
“Man nepatīk atgriezties,” nomurmināja Nadežda Petrovna un devās prom.

Vīramāte bieži ieradās pie Bogdana ciemos ar Allu. Darbā viņa pavadīja tikai trīs stundas, maz draugu, nebija precējusies. Laika ir daudz, tāpēc viņa nedeva saviem mīļajiem dzīvību. Lai gan pati sieviete uzskatīja, ka nāk viņiem palīgā. Vedeklai it kā neesot laika uzturēt kārtību. Pēkšņi ledusskapī ir peles, bet skapī – kodes? Nadežda Petrovna centās parādīt, cik tīrai jābūt saimniecei, vai varbūt viņa vienkārši gribēja būt noderīga bērniem.

Pēc šī laika vīramāte pārstāja pie viņiem iet. Vīrs sākumā atviegloti nopūtās, bet pēc tam satraucās: kur gan māte varēja tik ilgi pazust? Bogdans nolēma piezvanīt uz viņas numuru. Pēc vairākiem zvanīšanas mēģinājumiem vīrietis saņēma ziņu: “Kāpēc tu zvani? Man nav laika atbildēt!”

Pagāja divas nedēļas. No Nadeždas Petrovnas tālruņa nepārtraukti nāca īsziņas. Vai nu viņa ir kopā ar draugu, tad darbā, tad ir aizņemta ar mājas darbiem. Jaunie laulātie bija noraizējušies: tas nekad agrāk nav noticis! Māte vienmēr viņus apmeklēja. Varbūt viņa noklausījās viņu sarunu par viņu un bija aizvainota?

Lasi vēl: “Kādu maģisko dāvanu visums sūta tev tieši šobrīd?”; Izvēlies vienu dāvanu un uzzini

– Apciemosim viņu? – Alla ieteica savam vīram. “Pēkšņi ja viņa vairs nav dzīva?”
“Mums jau sen vajadzēja doties,” vīrs piekrita. – Šķiet, ka kaut kas ir savāds, jo nāk tikai SMS. Tagad es uzrakstīšu, vai varam atnākt.

Taču atbildē Bogdans saņēma sekojošo: “Šodien tas neizdosies. Es būšu ļoti aizņemta!”

“Pie viņas noteikti ir jādodas,” Alla noraizējusies sacīja. – Kaut kas nav kārtībā!

Turpini lasīt, kas šokējošs notika tālāk, nākošajā lapā

COMMENTS

Leave a Comment