“52 gadus veca draudzene mani uzaicināja pie sevis mājās.. Kad ieraudzīju kā viņa dzīvo..”; Es vēlējos nekavējoties bēgt

Es redzēju, kā dzīvo vientuļa dāma, un es gribēju nekavējoties aizbēgt. Es ātri saģērbos un izskrēju no dzīvokļa.

 

Mani sauc Ivans, man ir 55 gadi. Novosibirskā dzīvoju viens jau 5 gadus. Viņš izšķīrās no sievas, viņam ir divi pieauguši bērni, kuri devušies uz pilsētām.

Ar Katrīnu viņi šķīrās mierīgi, bez strīdiem. Viņa dzīvo kopā ar citu vīrieti, un es esmu uzmanīgs. Viņi apmainījās ar trīsistabu dzīvokli, es nopirku sev vienistabas dzīvokli, un Katja ieguldīja naudu jaunā mājā. Viņiem ir sava ģimene.

Bijusī sieva jau ilgu laiku gribēja mani pamest, bet es viņu paturēju. Es domāju, ka mūsu attiecības kļūs vienādas, mēs atradīsim pieeju viens otram, bet attiecības jau bija pārdzīvojušas savu lietderību. Nebija par ko runāt, nebija pievilcības, tikai viena sūdzība. Dažkārt domāju, ka mani un sievu saistīja tikai bērni un ģimenes dzīve. Iekšā nekas nav palicis.

Mana sieva atrada savu laimi, un tagad es neatpalieku no viņas. Esmu iepazīšanās portālā kādus trīs mēnešus un runāju ar sievietēm. Pats par sevi esmu sabiedrisks un aktīvs cilvēks, man ir vajadzīgas kaut kādas kustības.

Es nesen satiku Annu. Viņai ir 52 gadi. Pēc bildes man viņa uzreiz iepatikās. Es viņai uzrakstīju ziņu, pēc tam piezvanīju viņai, izmantojot video saiti, un izvērtās interesants dialogs.

Pēc nedēļas satiku Annu. Aizgāja pavakariņot kafejnīcā, pastaigājās. Bez skūpstīšanās un pestrēšanas viss ir ļoti cienīgs. Mēs runājām par dzīvi un ceļojumiem. Pārsvarā es runāju, Anna daudz smaidīja un klusēja. Viņa maz stāstīja par sevi, tikai to, ka mīl dzīvniekus, lasa grāmatas un viņai bieži neizdodas ceļot.

Es gribēju pati kaut kā apskaut Annu, bet viņa vienmēr izskatījās kaut kā saspiesta un saspiesta, domāju, ka es viņu tikai aizbiedēšu. Šķiet kā pieaugušajiem, bet man ir kaut kādas neveiklības pret sievietēm. It īpaši, ja manā priekšā ir pieticīga dāma.

Lasi vēl: No 1.-7.maijam šīs zodiaka zīmes sagaida ļoti neticami dzīves pavērsieni; esi gatavs!

Trīs nedēļas mēs ar Annu vienkārši runājām: sazvanījāmies un sarakstījāmies, redzējāmies 4 reizes. Šķita, ka mūsu attiecības bija draudzīgas. Tā es jutos pret Annu.

Pēc trim nedēļām Anna mani uzaicināja uz savu māju vakariņās. Es domāju, ka Anna nolēma sākt jaunu posmu mūsu attiecībās. Pareizi sagatavojieties: balts krekls, baltas zeķes, tumši zilas bikses, jaka. Kopumā izskatījās ideāli. Ieskrēju veikalā un nopirku ziedus, vīnu, saldumus.

Turpini lasīt, kas notika tālāk, nākošajā lapā

Leave a Comment