“Tālu no eņģeļiem”: astrologi nosaukuši ļaunākās un nežēlīgākās zodiaka zīmes

Neviena zodiaka zīme nav ideāls eņģelis, taču dažas no tām ir nesaudzīgas pēc būtības. Uzziniet vairāk par to, no kā jāuzmanās katrai zodiaka zīmei, kā arī par to toksiskākajām iezīmēm.

 

Mums patīk uzskatīt sevi un cilvēci kopumā kā civilizētus cilvēkus. Sabiedrība ir tas, ko mēs esam radījuši; mēs to darījām, lai radītu zināmu kārtību. Likumi ir ieviesti, un kopējā labuma vārdā mēs tos ievērojam. Un, ja mēs to nedarām, mēs ciešam no sekām.

 

Šeit ir visnežēlīgākās zodiaka zīmes astroloģijā, kas sakārtotas no visnežēlīgākajām līdz vismazāk nežēlīgākajām.

 

1. Skorpions (no 23. oktobra līdz 21. novembrim)

Šie kontroles frīki ir nežēlīgi un kaut kā tic, ka viņiem vienmēr ir taisnība, tāpēc, kad viņi nolemj iezagties tavā dzīvē kā slikta smaka, viņi neapstāsies, kamēr nenogalināsi sevi.

MO Skorpions – despotiska autoritāte. Vai nu viņi jūs kontrolē, vai arī jūs maksājat cenu par savu brīvību.

2. Dvīņi (21. maijs–20. jūnijs)

Dvīņi ir zīme, kas mīl gāzes apgaismojumu. Viņi noliegs patiesību tikpat viegli, kā neturēs savus solījumus.

Bet viņu patiesais mežonīgums atklājas, kad viņi nolemj, ka jums ir pietiekami daudz. Jūs varat noasiņot ceļa malā, un Dvīņi bez problēmām nobrauks jums virsū.

3. Lauva (23. jūlijs–22. augusts)

Impulsīva nelietība ir Lauvas spēles nosaukums. No zila gaisa Lauva pēkšņi nodarīs tev tik nepiemērotu, tik skarbu un nežēlīgu apvainojumu, ka tu patiešām sāksi baidīties par savu dzīvību.

Lauvas ir ļaunākās no zīmēm, un viņiem patīk mest ar šo bezatbildību.

4. Ūdensvīrs (20. janvāris–18. februāris)

Ūdensvīri ir krāpnieki, un visnežēlīgākais, ko viņi dara, ir jūs maldināt. Tās līdz šim ir vispostošākā zodiaka zīme.

Dzimuši par meliem, viņiem nav sirdsapziņas, kad runa ir par jums melošanu, naudas atņemšanu, emociju spēlēšanu un atstāšanu netīrumos, lai nomirtu kā suns.

Lasi vēl: “Eņģeļi ir ļoti īpaši.. Izvēlies vienu eņģeli, kurš pirmais iekrita acīs!”; Noskaidro, ko atspoguļo tava izvēle

5. Vērsis (20. aprīlis–20. maijs)

Ir zināms, ka Vērsis ir krāpnieki. Viņi nevar palikt uzticīgi, un, kad dzimumtieksme viņus aicina, viņi aiziet. Viņi racionalizē savas darbības kā parasti un sagaida, ka jūs tām sekosit neatkarīgi no tā, ko viņi dara.

Viņi jūs krāps – tas ir pašsaprotami. Viņi ir mežoņi šajā nodaļā.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās zodiaka zīmes, nākošajā lapā

Leave a Comment