Vakar, 30.aprīlī aizsaulē devās izcils modes dizainers; ārsti centās visiem spēkiem viņu glābt, tomēr nesekmīgi

Vakar, 30.aprīlī aizsaulē devās izcils modes dizainers. Ārsti un viss personāls centās visiem spēkiem viņu glābt, tomēr nesekmīgi. Talantīgais mākslinieks devās aizsaulē. 

Aizgājuša cilvēka redzēšana sapnī nepavisam nerada patīkamas sajūtas. Daudzus var nobiedēt ne tik daudz pats aizgājēja veidols, cik sapņa potenciālā nozīme. Kāds viedoklis šajā jomā bija leģendārajai bulgāru gaišreģei Vangai?

Ja aizgājējs, kuru tu redzēji miegā, bija tavs draugs, tad sapnis sola lielas pārmaiņas tavā dzīvē. Pēc sapnī notikušās saziņas ar aizgājēju varēsi saprast, ko viņš vēlas tev pavēstīt – labu vai sliktu. Mēģini atcerēties visas dialoga detaļas, lai iegūtu mājienu, kā rīkoties tālāk.

Ja aizgājis cilvēks, kuru redzēji sapnī, tev nav pazīstams, pievērs uzmanību tam, kā viņš izskatījās, tik cik tu atceries. Ja aizgājējs izskatījās slikti un kāsēja, pastāv liela varbūtība, ka sapnis paredz nepatīkamu situāciju, kurā tu nonāksi.

Aizgājējs ne tikai tev nesniegs atbalstu, bet var sagādāt būtiskas nepatikšanas. Vanga gan min, ka ja sapni laicīgi tu spēsi ”atlaist” un aizmirst, tad viss nokārtosies.

Krievijas modes dizainers Vjačeslavs Zaicevs aizsaulē devās 86 gadu vecumā. Nesen 85 gadus vecais Vjačeslavs Zaicevs bija smagi slims – tāpēc viņš praktiski neparādījās sabiedrībā un gandrīz pilnībā pameta radošo darbību.

30. aprīļa vakarā presē parādījās ziņa, ka modes dizainers ir aizgājis – pirmās ziņas ziņoja Ren-TV žurnālisti. Pēc viņu teiktā, svētdien Vjačeslavs Mihailovičs iekšējas a.s.i.ņ.o.š.a.n..a.s dēļ nogādāts s.l.i.m.n.īc.ā. Ščelkovā.

Ārsti mēģināja glābt modes dizaineri, taču viņiem tas neizdevās – Zaicevs n.o.m.ir.a reanimācijā.

Atgādinām, ka Vjačeslavs Zaicevs dzimis 1938. gadā Ivanovā. Viņa darba periods iestājās laikā, kad PSRS visi ģērbās gandrīz vienādi. Pašam modes dizainerim tas nederēja – 1963. gadā viņš prezentēja savu pirmo kombinezonu kolekciju ciemata strādniekiem.

Un, lai gan pati līnija tika noraidīta, informācija par to nonāca Eiropas medijos un tika publicēta žurnālā Paris Match.

Lasi vēl: “Nolēmām aizbraukt pie vīra mātes.. Viņa nebija mājās. Atslēdzām durvis ar savu atslēgu un iegājām iekšā.”; Redzētais mūs ļoti šokēja

Tā rezultātā Zaicevs kļuva pazīstams ne tikai PSRS, bet arī ārzemēs. Vjačeslavs Mihailovičs savu karjeru turpināja kā Vissavienības Modes modeļu nama eksperimentālās un tehniskās darbnīcas mākslinieciskais vadītājs Maskavā. Tajā pašā laikā viņš paralēli strādāja pēc pasūtījumiem no teātriem, kino un popmūzikas.

Leave a Comment