“Vai zini, ko tev atnesīs šī gada maijs?”; Izvēlies vienu kārti un uzzini, kam tev jābūt gatavam

Šodien mēs uzzināsim, ko jums atnesīs 2023. gada maijs. Es jūtu daudz pozitīvas enerģijas šim mēnesim, kas nozīmē, ka ir daudz cerību un iespēju pat tiem, kuriem, iespējams, ir grūtības.

Atliek tikai izvēlēties sev tīkamāko kārti. Kurš dzīvnieks iedvesmo tavu intuīciju?

Tagad ir pienācis laiks atklāt savu 2023. gada maiju!

 

1. kārts: valis

Šķiet, ka jums ir stabils pamats laimīgam mēnesim. Tas nav garantēts, bet, ja vien būsiet uzmanīgs, domāju, ka varēsiet pastāvīgi izklaidēties.

Jūsu pirmajā svētku kartītē ir ietverts gudrs vēstījums: “Sagatavojieties nolaist matus un sviniet! Laiks doties dejot un spēlēties – ielūgums ir ceļā.” Mans iespaids par šo karti ir tāds, ka kādam tavā dzīvē būs kāds svarīgs notikums. Lai gan šis pasākums var nebūt veltīts jums, es domāju, ka atmosfēra, ko radīs šis ielūgums, pacels jūsu garastāvokli. Nepalaidiet garām iespēju nosvinēt kāda dzimšanas dienu, sasniegumu vai citu priecīgu notikumu.

Otrā tematiskā karte ir Aizsardzība ar gudrības vēstījumu: “Aizsardzības fejas aizsargā jūs ar maģisku mīlestības un gaismas gredzenu. Pirms jebkāda garīga darba veikšanas praktizējiet psihisko aizsardzību.” Man šķiet, ka šobrīd jums var būt neparasta veiksmes sērija. Garīgais spēks tavā dzīvē, iespējams, pašas fejas, senči vai tā tālāk, sargā tevi.

Attiecībā uz jūsu trešo tematisko karti Manifestācija jums ir gudrības vēstījums: “Esiet ļoti godīgs un skaidrs, ko vēlaties izpaust savā dzīvē. Tagad pierakstiet to uz papīra: pirmais izpausmes solis.

1. nedēļa: no 1. maija līdz 7. maijam.

Svētki, par kuriem es runāju iepriekš, visticamāk, notiks šonedēļ saskaņā ar Trīs kausu karti . Šī ir īpaši draudzīga enerģija, taču tā var būt saistīta ar kolēģi vai kādu, ar kuru jums ir platoniskas attiecības. Nepieļaujiet kļūdu, uzskatot, ka visām attiecībām ir jābūt dziļām. Vairāk gadījuma attiecības ar cilvēkiem jūsu dzīvē var būt kopīgas un jēgpilnas bez “ceļo vai mirst”. Izmantojiet šo nedēļu kā iespēju būt blakus savam sociālajam tīklam. Jūs varat būt pārsteigts, cik tas var būt noderīgi.

2. nedēļa: no 8. līdz 14. maijam.

Otrās nedēļas karte – Pentaklu karaliene . Šī ir labākā nedēļa, lai jūs varētu izpausties vai plānot nākamo projekta posmu. Iespējams, ka jums patiks būt mājās vai baudīt vienkāršas ērtības. Šonedēļ noteikti sabalansējiet darbu un spēles, lai neizdegtu. Mani ļoti piesaista arī suns šajā kartē, un tas liek man domāt par jūsu garīgajiem aizsargiem. Šī ir piemērota nedēļa, lai riskētu un garīgi izmēģinātu ko jaunu.

3. nedēļa: no 15. līdz 21. maijam.

Mēneša vidus iezīmējas ar apgrieztu zizļu piecnieku kartiņu . Manuprāt, šis ir brīdis, kad jūsu mēnesis sāk enerģiski mainīties. Tam nevajadzētu izrādīties sliktāk, bet es vēlos, lai jūs saprastu, ka jūs varat sākt kļūt nemotivēts vai nejusties saderināts. Lai gan es domāju, ka šajā laikā jums būs mazāk konfliktu, tas var novest pie tā, ka kļūsit pārāk nosvērts un nemeklēsiet labākus apstākļus. Ir pareizi justies nedaudz neērti, ja tas motivē satikt citus cilvēkus vai izmēģināt kaut ko interesantu.

4. nedēļa: no 22. līdz 31. maijam.

Jūsu mēnesis beidzas ar mīļotāju kartītes apvērsumu . Runa ir par neapņemšanos. Tagad tas var attiekties uz kaut kādām romantiskām problēmām, bet pārējā jūsu izplatība, šķiet, norāda, ka jūs “nepērkat” savu dzīvi. Es domāju, ka jūs riskējat gūt agrīnus panākumus mēneša laikā un pēc tam vilšanos, kad jūsu izpausme ir neliela. Ziniet, ka jūs ieliekat pamatu lielākām izpausmēm vēlāk. Esiet pacietīgs un saprotiet, ka dzīve prasa apņemšanos un ieguldījumus tajā, ko vēlaties visvairāk.

2. kārts: mērkaķis

Jums ir nevainīga enerģija šim mēnesim, neskatoties uz dažām ļoti spēcīgām kartēm. Šī kombinācija būs garīgi spēcīga, bet es domāju, ka jūs varat to izmantot savā labā.

Jūsu pirmā tematiskā kartīte ir Iekšējais bērns ar gudrības vēstījumu: “Rotaļīguma fejas atgādina, ka jāatvēl laiks, lai apskautu savu iekšējo bērnu – spēle saglabā jaunu sirdi. Dariet kaut ko muļķīgu un jautru, bet esiet drošs.” Šomēnes tev ir daudz riskantas enerģijas, kas var aiziet nepareizā virzienā. Kā jūs varat no tā izvairīties un novirzīt to uz kaut ko pārsteidzošu, lai jums būtu bērnišķīga enerģija. Domā rotaļīgi un nevainīgi. Sajūtiet siltumu un zinātkāri.

Nākamā tematiskā kartīte ir Jauns sākums ar gudru vēstījumu: “Pasaku krustmāte sludina priecīgu vēsti par jaunu bērnu vai lolotas idejas dzimšanu. Aizsargājiet un lolojiet savas idejas kā bērnu.” Ir kaut kas, ko vēlaties savai dzīvei, kas būs milzīga atbildība. Tomēr arī šī atbildība var sagādāt daudz prieka. Un tāpat kā ar bērnu, arī šim pienākumam ir jāpieiet ar patiesu rūpību. Taču rūpēm nav prieka: bērni mācās spēlējoties.

Jūsu pēdējā tematiskā karte ir Pamanīt fejas ar gudru vēstījumu “Ir pienācis laiks doties fejas meklēt! Viņi saka, ka redzēt nozīmē ticēt, bet patiesībā ir otrādi: ticēt nozīmē redzēt. Izveidojiet vīziju par sevi šajā mēnesī un esiet optimistiski noskaņoti, ka varat sasniegt iecerēto. Tā ir arī zīme, ka ap jums būs milzīga garīgā enerģija. Ja vēlaties vairāk savu gara vadītāju izpausmi vai kādu zīmi no Visuma, tas notiks, ja jūs atvērsit durvis.

1. nedēļa: no 1. maija līdz 7. maijam.

Tavs mēnesis sākas ar Pentaklu septiņu karti . Šis ir viens ieguldījums, un ar jūsu tēmu kartēm es šeit redzu spēcīgu audzinošu enerģiju. Jums ir vairākas iespējas, un jums nav jāizvēlas . Pirms galīgo lēmumu pieņemšanas ir pareizi tos audzināt un ļaut viņiem augt.  Tāpēc domājiet par šo nedēļu kā par izpētes un testu nedēļu. To darot, varat uzzināt kaut ko par sevi un to, ko patiešām vēlaties.

2. nedēļa: no 8. līdz 14. maijam.

2. nedēļas karte – tornis . Šī ir spēcīga karte, kas man bieži asociējas ar sliktām ziņām vai notikumiem. Tomēr pārējā jūsu izplatība to nenorāda, tāpēc es pieņemšu šīs kārts sekundāro nozīmi: atklāsme. Visums jūs satricinās līdz sirds dziļumiem, un, visticamāk, tā būs pozitīva atklāsme. Tomēr pēc tam jūsu dzīve, visticamāk, nekad vairs nebūs tāda pati. Tāpēc sagatavojieties pārmaiņām savā domāšanā šonedēļ.

Lasi vēl: “Tu mums nozīmēji ļoti daudz..”; 68 gadu vecumā mūžībā aizgājis teātra un kino aktieris, televīzijas raidījumu vadītājs

3. nedēļa: no 15. līdz 21. maijam

Jūsu trešās nedēļas kartīte ir kausu lapa . Šī ir priecīga kārts, taču rupjie viļņi apvienojumā ar pēdējo karti man saka, ka daži no pagājušās nedēļas efektiem turpināsies šeit. Izmantojiet savu radošumu un iztēli, lai maksimāli izmantotu jebkuru situāciju, kurā atrodaties. Un esi gatavs tam, ka dzīve tevi patīkami pārsteigs. Visticamāk, tu sāksi ko jaunu.

4. nedēļa: no 22. līdz 31. maijam.

Mēneša pēdējā karte ir apgriezta zobenu septiņi . Es redzu šo karti kā zādzības vai nelielas nelaimes pārvarēšanu. Jūs pat varat no tā pilnībā izvairīties. Tā varētu būt arī zīme, ka jebkuram nozīmīgam pasākumam Tornī šonedēļ pietrūks enerģijas, un jūs varat izlīdzināt lietas un sākt no jauna. Atkal es nejūtu neko sliktu, bet es domāju, ka jūs varētu kaut kas pārņemt. Es domāju, ka kaut kas “slikts” notiks arī ar mazākumu no jums, taču šis mēnesis ir paredzēts, lai to slikto pārvērstu par labu. Es vienkārši neredzu, ka jūs šo mēnesi beidzat uz sliktas nots, neatkarīgi no tā, kas notiek mēneša laikā, tāpēc neuztraucieties. Galu galā jūs joprojām kaut ko saņemat.

Turpini lasīt pārējo kāršu ziņu, nākošajā lapā

Leave a Comment