“Vai zini, ko tev atnesīs šī gada maijs?”; Izvēlies vienu kārti un uzzini, kam tev jābūt gatavam

3. kārts: astoņkājis

Šomēnes viņi jums izteiks pārsteidzošu piedāvājumu, taču jūs to nepieņemsiet. Pievērsiet īpašu uzmanību savai sirdij, lai bez nožēlas varētu pieņemt vai noraidīt šo iespēju. Starp citu, jūsu diagrammās es neredzu neko, kas liecinātu par sliktu mēnesi, jūs vienkārši atļāvāties pārāk daudz atpūsties un palaidāt garām lielisku iespēju. Un tas ir kaut kas, ko jūs varat mainīt.

Jūsu pirmā tematiskā kartīte ir Tici maģijai ar gudru vēstījumu: “Atveriet acis un redziet burvību, kas ieskauj dabu. Ziemeļblāzmas feja saka, ka tu esi daļa no dabas, tātad arī tu esi pasaka. Ir teiciens, ka “jebkura pietiekami progresīva tehnoloģija nav atšķirama no maģijas”. Pasauli fascinē iespēju ātrums mūsdienu pasaulē, tāpēc ir grūti saprast, ka esam daļa no enerģijas, kas izpaužas. Uzticieties, ka viss ir iespējams, jo jūs to varat padarīt iespējamu, izmantojot pareizos rīkus.

Nākamā mēneša tematiskā karte ir Maģiskie Vārti ar gudru vēstījumu: “Ir vajadzīga drosme un uzticēšanās, lai mestos nezināmajā, taču tieši šeit ir vislielākā balva. Ir pienācis laiks drosmīgi virzīties uz priekšu, neatskatoties.” Jūsu iespēja šomēnes ir tāda, kuru baidāties izmantot, neskatoties uz potenciālu, ko tā jums sniedz. Analizējiet savas bažas par savas dzīves uzlabošanu, jo dažas no tām var būt nepamatotas vai ne tik nopietnas, kā jūs domājat.

Lasi vēl: “Nolēmām aizbraukt pie vīra mātes.. Viņa nebija mājās. Atslēdzām durvis ar savu atslēgu un iegājām iekšā.”; Redzētais mūs ļoti šokēja

Trešajai tēmas kartītei mums ir Draudzība ar gudru vēstījumu: “Fejām un cilvēkiem ir vajadzīgi draugi. Tagad ir pienācis laiks atrast tos, kas jūs atbalstīs un iedvesmos, īstenojot savus sapņus. Jūs, iespējams, jūtat, ka jums ir nepieciešama atļauja kaut ko darīt paša labā. Lai gan es vēlos, lai jūs būtu pašpaļāvīgs, es domāju, ka pagaidām jums ir nepieciešams apstiprinājums no kāda, kuram uzticaties, lai mudinātu jūs kaut ko sasniegt.

1. nedēļa: no 1. maija līdz 7. maijam.

Es redzu, ka tavs mēnesis sākas ar kartiņu Divi no Pentakles . Jūs izsvērsit dažādus lēmumus un vienlaikus mēģināsit līdzsvarot daudzas lietas. Šonedēļ jūs varēsit to pārvarēt, taču es domāju, ka jūsu apņemšanās noteikt prioritātes ir tuvredzīga. Jūs varat darīt vairākas lietas vienlaikus, bet lauvas tiesu jūsu pūles un sirds ir jākoncentrē uz vienu lietu. Pārliecinieties, vai šī prece atbilst jūsu augstākajam mērķim un personīgajiem sapņiem.

2. nedēļa: no 8. līdz 14. maijam.

Nākamā kārts ir deviņi pentakļi . Šī ir aizraušanās, bet arī izolācijas karte. Jūs grasāties atkāpties sevī. Tobrīd tas būs labi, taču ziniet, ka nedarāt to, kas nepieciešams, lai sevi spētu: meklējat citu emocionālo atbalstu. Fakts ir tāds, ka jūs nesasniedzat visu, ko vēlaties, jo esat pārāk uzmanīgs un baidāties. Jums ir jāizlaužas no savas čaulas, un jūsu mīļie var jums palīdzēt šajā jautājumā. Mēģiniet pajautāt viņiem: “Ko es varu darīt, lai mani sapņi piepildītos? Esiet godīgi.” Un nopietni padomājiet par to, ko viņi saka.

3. nedēļa: no 15. līdz 21. maijam.

Šonedēļ notikumi uzlabojas, it īpaši, ja esat pavadījis laiku kopā ar draugiem vai ģimeni. Es redzu daudz laimīgas sociālās enerģijas. Šeit mums ir kausu karaļa karte . Es arī jūtos kā mentors. Lai gan būtu lieliski, ja jums būtu īsts mentors, ar kuru jums ir aktīvas attiecības, tie, kuriem tāda nav, var atrast piemēru, uz kuru varat uzlūkot, kurš ir sasniedzis to, par ko sapņojat. Ar saviem dzīves mērķiem darīsi lietas savādāk, taču sāc meklēt cilvēkus, kuriem ir izdevies, lai varētu saņemt apstiprinājumu no Visuma, ka šādi sapņi ir iespējami.

4. nedēļa: no 22. līdz 31. maijam.

Jūsu pēdējā nedēļa ir četru kausu karte . Šī ir piegādes karte. Jūs noteikti saskaraties ar iespēju, un tieši tad jūs, visticamāk, no tās atteiksieties. Es vēlos, lai jūs izmantotu šo iespēju un mainītu savu dzīvi, ja varat. Ja vēl neesi emocionāli gatavs, tad, atsakoties no šī piedāvājuma, izlem, ka grasies kaut ko mainīt savā dzīvē, lai gūtu pārliecību par nākotni. Citādi šis mēnesis būs pozitīvs, un tu patiesībā tikai cīnies ar sevi iekšā, lai sasniegtu augstumus, kurus vēl neesi ļāvis sasniegt.

Leave a Comment