Esiet piesardzīgi! Šīs zodiaka zīmes saskarsies ar nodevību maija svētkos!

Pie apvāršņa jau ir maija svētki, un daudzi no mums sagaida jautrību, atpūtu un spilgtus iespaidus. Tomēr, saskaņā ar astroloģisko horoskopu, ne visas zodiaka zīmes varēs atslābināties maija brīvdienās. Daži riskē saskarties ar nodevību un apmānu no tuviem cilvēkiem.

Kurām zodiaka zīmēm labāk sagatavoties pārbaudījumiem? Astrologi nosaukuši trīs zodiaka zīmes.

Dvīņi var saskarties ar krāpšanu no savas otrās pusītes. Jūs varat atrasties sarežģītā situācijā, negaidīti parādot spēcīgas emocijas. Tomēr, ja jūs mīlat savu partneri un gribat saglabāt attiecības, ir vērts noskaidrot partnera rīcības iemeslu un dot viņam iespēju izskaidroties.

Īpaši modriem jābūt Vēžiem, kuri nelabprāt izkāpj ārpus savas komforta zonas. Zvaigznes brīdina, ka tuvinieki var pievilt jūsu uzticību. Esiet uzmanīgi pret apkārtējiem un nesarunājieties ar cilvēkiem, kurus nepazīstat.

Lasi vēl: Raimonda Paula dzīvē grūts periods: ”Vēl kustos un kaut kā varu aizlīst līdz klavierēm. Vai ilgi, es nezinu”

Emocionālā un mierīgā vēža jutīgums ir pārāks par visām citām zodiaka zīmēm. Vēži ir ārkārtīgi jutīgi pret apkārtējās vides noskaņojumu, pateicoties kurai vienmēr jūt, ja kaut kas noiet greizi.

Jūsu stipri valdošā planēta Neptūns pārvalda jūsu iztēli, sapņus un pat zemapziņu. Tevi uzskata arī par mainīgo zīmi, nemaz nerunājot par to, ka tu esi pēdējā zodiaka zīme.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment