”Whatsapp” pārstāvji atklāj kāds jauninājums sagaidāms jau pavisam drīz; lietotāji būs sajūsmā

Šīs lietotnes pārstāvji ir priecīgi un laiž klajā īpašu lietotnes jauninājumu, kurš iepriecinās tūkstošiem pasaules iedzīvotāju. 

WhatsApp ir interneta tīkla lietojumprogramma, kas paredzēta viedtālruņiem. Tā pastāv kopš 2009. gada, un tās lietotāju bāze ir aptuveni viens miljards cilvēku.

WhatsApp atrodas Mauntinvjū, Kalifornijā (atrodas slavenajā Silīcija ielejā), un tajā strādā pieticīgs 55 darbinieku skaits.

Šī uzņēmuma dibināšanu var saistīt ar Jana Kouma, kurš pilda uzņēmuma vadītāja pienākumus, un Braiena Aktona, kuram arī ir izšķiroša loma tā darbībā, kopīgiem pūliņiem. 2014. gadā Facebook Inc., pasaules vadošā tiešsaistes sociālā tīkla Facebook īpašnieki, to iegādājās par satriecošu summu 19 miljardu ASV dolāru apmērā, iezīmējot nozīmīgāko vienošanos Facebook vēsturē.

 

3. oktobrī Eiropas Komisija šo darījumu pienācīgi sankcionēja. Lietojumprogramma tiek nodrošināta bez maksas tās sākotnējā lietošanas gadā, taču, sākot ar nākamo gadu, tiek piemērota ikgadējā abonēšanas maksa 0,99 USD apmērā.

Plašā WhatsApp ieviešana ir ievērojami samazinājusi parasto īsziņu izmantošanu, izraisot būtiskus finansiālus šķēršļus telekomunikāciju korporācijām.

Līdz 2016. gadam aptuvenais WhatsApp lietotāju skaits bija sasniedzis 1 miljardu, tādējādi pozicionējot to kā otro ievērojamāko tiešsaistes saziņas platformu pasaulē, atpaliekot tikai no Facebook, kurā ir 1,5 miljardi lietotāju.

Lasi vēl: Izcilai aktrisei un talantīgai režisorei skumja vēsts: viņas 57 gadus vecais līgavainis noMi**s no retas neārstējamas Sl***bas

Whatsapp pārstāvji ar priecīgu ziņu laiž klajā jauninājumu un stāda to priekšā saviem kvēlākajiem lietotājiem!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment