Izcilai aktrisei un talantīgai režisorei skumja vēsts: viņas 57 gadus vecais līgavainis nomiris no retas neārstējamas slimības

Izcilai aktrisei un talantīgai režisorei skumja vēsts. Ļoti skumja ziņa viņas dzīvē. Viņas mīļotais vīrietis ilgus gadus cīnījās par savu dzīvību. 

Braiens Rendels ir aizgājis mūžībā. Sandras Bulokas mīļotais vīrietis vairākus gadus cīnījās par savu dzīvību.

Sandras Bulokas ilggadējais partneris Braiens Rendels miris 57 gadu vecumā pēc trīs gadus ilgas cīņas ar ALS (amiotrofisko laterālo sklerozi). Sīkākas ziņas par savu veselības stāvokli vīrietis iepriekš neatklāja. Braiena ģimenes locekļi lūdza sabiedrību cienīt ģimenes privātumu šajā laikā.

“Ar lielām skumjām paziņojam, ka Braiens Rendels 5. augustā mierīgi nomira pēc trīs gadus ilgas cīņas ar ALS. Braiens jau sākumā nolēma paturēt noslēpumā savu cīņu ar ALS, un tie no mums, kas par viņu rūpējās, darīja visu iespējamo, lai izpildītu viņa lūgumu.

 

Mēs esam ārkārtīgi pateicīgi nenogurstošajiem ārstiem, kuri kopā ar mums cīnījās ar šo slimību, un apbrīnojamajām medmāsām, kuras kļuva par mūsu istabas biedrenēm, bieži upurējot laiku, ko varētu pavadīt savās ģimenēs, lai būtu kopā ar mūsējo,” teikts paziņojumā.

Rendela tuvinieki paskaidroja, ka viņiem ir nepieciešams laiks, lai samierinātos ar “neiespējamību atvadīties” no viņa. Paziņojumu parakstījusi “viņa mīlošā ģimene”. Rendela radinieki ziedu vietā lūdza atvēlēt ziedojumus ALS asociācijai un Masačūsetsas slimnīcai.

Amiotrofiskā laterālā skleroze ir neārstējama, letāla slimība, bet pacientiem tā progresē dažādos ātrumos. Paredzams, ka cilvēki ar ALS dzīvo divus līdz piecus gadus pēc pirmo simptomu parādīšanās, lai gan 10 procenti cilvēku ar ALS dzīvo vismaz 10 gadus.

Lasi vēl: “Viņi vēlas nekavējoties apprecēties!”; Šīs 5 zodiaka zīmes ātri apprecas

Dažās valstīs to sauc arī par motoro neironu slimību. Slimību sauc arī par Lū Geriga slimību, kas nosaukta amerikāņu beisbolista vārda, kuram 1939. gadā tika diagnosticēts ALS, kad viņam bija tikai 36 gadi.

 

Leave a Comment