”WhatsApp” nācis klajā ar ļoti iepriecinošu ziņu visiem saviem lietotājiem! Tik sen šis bija gaidīts!

Whatsapp piedāvās ilgi gaidīto funkciju. Whatsapp pārstāvji atklāj, ka šo funkciju lietotāji gaidījuši ļoti ilgi un beidzot tā ir veiksmīgi realizēta. 

WhatsApp ir tiešsaistes tīkla lietotne visu veidu viedtālruņiem, kas darbojas kopš 2009. gada, un tai ir aptuveni 1 miljards lietotāju.

WhatsApp mītne atrodas Mauntīnvjū, Kalifornijā, un uzņēmumā ir 55 darbinieki. Kompāniju dibināja Jans Kums, kurš ir uzņēmuma vadītājs un Braiens Ektons.

2014. gadā to iegādājās pasaulē lielākā tiešsaistes sociālā tīkla Facebook īpašnieki Facebook Inc. par 19 miljardiem ASV dolāru, kas ir pats lielākais darījums Facebook vēsturē. 3. oktobrī darījumu atļāva Eiropas Komisija un tas veiksmīgi apstiprinājās.

2016. gadā WhatsApp lietotāju skaits sasniedza aptuveni 1 miljardu, tādējādi tas ir otrais lielākais tiešsaistes saziņas serviss pasaulē pēc Facebook, kam ir 1,5 miljardi lietotāju, tomēr ar gadiem skaits ir krietni palielinājies.

Lasi vēl: Pirmo reizi 250 gadu laikā: astrologs nosauca 2023. gada “superbīstamu” notikumu

Whatsapp pavisam nesen paziņoja iepriecinošus jaunumus visiem tā lietotājiem. Beidzot uzņēmums pastāstīja, ka lietotnei ir pieejams ilgi gaidītais atjauninājums.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment