Pirmo reizi 250 gadu laikā: astrologs nosauca 2023. gada “superbīstamu” notikumu

Daudzi astroloģijas un ekstrasensorās uztveres jomas eksperti, veidojot prognozes nākamajam 2023. gadam, uzsvēra, ka katram mēnesim ir īpaša nozīme, dažkārt visam gadam, bet dažiem – vairākiem gadiem.

Ak, negatīvajā plānā šis gads ir izcēlies un izcelsies. 2023. gadā daudzas kataklizmas notika jau pirmajos mēnešos. Turcijā un citās valstīs notika zemestrīces, kā arī pelnu izplūde no vulkāna Kamčatkā. Taču izrādījās, ka daba ar to neapstājās.

Būs svarīgs notikums, kas notika pirms vairākiem gadsimtiem.

“2023. gadā notiks ārkārtējs notikums, kas pirms tam bija pirms 250 gadiem. Plutons, bīstamā planēta, ieies Ūdensvīrā, Ūdensvīru pārvalda Urāns. Urāns ir zibens. Tad viņš iznāks no ”saules” un mēs varēsim mazliet uzelpot.

Bet savu galīgo pozīciju ieņems 20.11.2024. Tas ir, viss tikai sākas… Šis laikmets nes jaunas idejas, cerības un sapņus. Ūdensvīrs ir reformu, taisnīguma un brīvības zīme. Pasaule gaida pārmaiņas un satricinājumus.

 

Lasi vēl: Bērni nerūpējās par sirmo māti, pat uz izvadīšanu neatnāca. Taču testamenta nolasīšanas brīdī abi no šoka teju vai zaudēja samaņu

Tas ietekmē arī pašu zemi. Zeme mainās, atjaunojas – tāpēc notiek zemestrīces, cunami, ugunsgrēki un dabas katastrofas. Taču lielas izmaiņas būs arī vadībā. Eksperti neko sīkāk nav paskaidrojuši.

Leave a Comment