”WhatsApp” nācis klajā ar ļoti iepriecinošu ziņu visiem saviem lietotājiem! Tik sen šis bija gaidīts!

Ir pagājuši trīs gadi, kopš WhatsApp mums piešķīra selektīvu piekļuvi ziņojumiem, ļaujot ierobežot to redzamību īslaicīgas 90 dienas, pirms tie pazuda pavisam.

Šis jauninājums radās no vēlmes pacelt mūsu informācijas pārvaldību jaunos augstumos. Tomēr nesen veiktais šīs funkcijas atjauninājums nodrošina ziņojumu saglabāšanu uz nenoteiktu laiku, taču tikai ar sūtītāja piekrišanu.

Katrā apmaiņas reizē mēs varam iestatīt savu ziņu ilgumu — funkciju, kas pazīstama kā Keep in Chat — līdzeklis nozīmīgu ziņojumu aizsardzībai pēc to derīguma termiņa beigām. Tomēr sūtītājam ir jāpiešķir atļauja katrai saglabāšanai, pretējā gadījumā šim laika pagarinājumam nebūs jēgas.

Lasi vēl: “Tu saņem dāvanas no viņsaulē aizgājušu tuvinieku dvēselēm..”: Bet bieži vien, tu tās nemaz neievēro

Nozīmīgs paziņojums rotā sūtītāja ekrānu ar tiesībām bez ierobežojumiem atļaut vai liegt ziņojuma saglabāšanu sarakstē. Atteikšanās no šīs privilēģijas izslēgs iespēju pagarināt tās ilgmūžību un rezervēt tās pieejamību uz iepriekš noteiktu laiku.

Šī ģeniālā pieeja saglabā izzūdošo ziņojumu būtību, kas nekad nebija domāti kā mūžīgi pieejami. Jaunā funkcija tuvāko nedēļu laikā būs pieejama visiem WhatsApp lietotājiem.

 

Leave a Comment