“Tu saņem dāvanas no viņsaulē aizgājušu tuvinieku dvēselēm..”: Bet bieži vien, tu tās nemaz neievēro

Ir vairāki veidi, kā viņsaules dvēselēm iespējams kontaktēties ar mūsu pasauli. Ļoti bieži aizgājušo cilvēku dvēseles izmanto šos veidus, lai ar mums kontaktētos.

 

Vai mīļotajam no debesīm, reiz aizgājušam, ir spēks dāvināt mums, dāvanas? Bieži vien mēs uzduramies kādam priekšmetam, kas izraisa atmiņas par mūsu aizgājušiem mīļajiem. Šādi notikumi nav tikai nejauši notikumi.

Ir vairāki saiknes kanāli, caur kuriem aizsaules dvēseles spējīgas kontaktēties ar mūsu pasauli. Ļoti bieži mirušo cilvēku dvēseles izmanto šos kanālus, lai ar mums kontaktētos.

 

Lūk, kādi mēdz būt šīs dāvanas:

Vārdi

Izkārtnes, plakāti, reklāmas vai ceļa zīmes var negaidīti izveidot ar jums dialogu. Ieraugot kādu vārdu vai vārdu savienojumu, jūs nekavējoties atminaties noteiktu aizgājušo cilvēku.

Jūsu mīļotā dvēsele sūta jums zīmes, kas virza jūs uz likteņa ceļu. Viņu labestīgais gars vēlas par jums rūpēties un piedāvāt palīdzību. Ja, vadot automašīnu, pamanāt kādu no šīm zīmēm, ņemiet vērā tās aicinājumu un atklājiet, ko tā jums sagaida. Neatkarīgi no tā, vai tas ir veikals vai cits galamērķis, ļoti svarīgi ievērojiet šos norādījumus.

 

Bites, tauriņi, putni

Šie mīļie un jaukie dabas radījumi domāti ne tikai tādēļ, lai cilvēki varētu ar tiem priecēt acis, bet arī tam, lai mūsu tuvinieki no aizsaules spētu ar mums komunicēt.

Kā dievišķie sūtņi, šķiet, ka šīs mazās spārnotās būtnes atklāj sevi mūsu mīļajiem, kuri ir aizgājuši mūžībā. Ieraugot kādu tuvumā esošu, ļaujiet domām pievērsties tiem, kas mūs pametuši. Izmantojot šo savienojumu, jūs varat saņemt no viņiem ziņojumu.

 

Gliemežvāki

Ja jums ir izdevies atrast gliemežvāku tam pavisam netipiskā vietā, tālu prom no jūras, tas liecina par to, ka kāds no viņsaules cenšas ar jums sazināties. Ja šāds gliemežvāks atrodas jums pa ceļam, to noteikti nepieciešams pacelt un ņemt sev līdzi, jo tā ir mirušā cilvēka dāvana.

Spīdīgi apļi fotogrāfijās

Vai vainīgi ir putekļi uz objektīva, vai varbūt tomēr radinieki no viņsaules, kas cenšas sazināties ar jums? Pārbaudiet savu kameru: ja ar kameru viss ir vislabākajā kārtībā un tā ir tīra, tad tie noteikti ir jūsu aizgājušie radi, kas cenšas ar jums sazināties.

 

Lasi vēl: “Kāds ir tavs vārds un tā nozīme?”; Šie sieviešu vārdi spēj palīdzēt to īpašniecēm sasniegt finansiālus panākumus

 

Monētas

Jau sen ir uzskatīts, ka atklātā monēta liecina par jūsu senču pūlēm, lai jūs sasniegtu. Pastāv uzskats, ka, uzmetot monētu, tuvumā uzkavējas kāds mīļotais cilvēks no ārpuses, meklējot jūs patvērumu, lolot un pagodināt.

 

Turpini lasīt, kādas vēl dāvanas mums sūta no debesīm, nākošajā lapā

Leave a Comment