“Tu saņem dāvanas no viņsaulē aizgājušu tuvinieku dvēselēm..”: Bet bieži vien, tu tās nemaz neievēro

Skaitļi

Ja jūs nemitīgi piefiksējat kādu konkrētu skaitli vai jums acīs nemitīgi iekrīt skaitļi, kas saistīti ar kādu konkrētu mirušo cilvēku (svarīgs datums viņa dzīvē, mīļākais skaitlis, dzimšanas diena utt.), tas nozīmē, ka šis cilvēks sūta jums sveicienus. Noteikti piefiksējiet, kas tas ir par skaitli, un centieties izanalizēt situāciju.

 

Mūzika

Kad melodija sāk slīdēt pa gaisu, atgādinot kādu, kas ir pagājis ārpus mums, tas nav tikai nejaušība. Bieži vien šīs notis mūsos rosina skaudras atmiņas, kāda iemesla dēļ. Tas ir tā, it kā mūsu mīļie censtos iekustināt mūsu sirdis un prātus, atgādināt par savu klātbūtni.

 

Sapņi

Sapņu valstībā viss var izpausties jūsu priekšā. Tomēr, ja mīļotā dvēsele no ārpus žēlastības snauž, nešaubieties, jo viņi ir atnesuši vēstījumu. Pievērsiet uzmanību šīm vērtīgajām vīzijām, apdomājiet to nozīmi un mēģiniet atklāt noslēpumus, kas tajās ir.

 

Spalvas

Daudzkrāsainas spalvas ir ļoti izplatīta aizgājēju dāvana. Putnu spārni ceļ viņus debesīs, šādi ļaujit nokļūt viņiem daudz tuvāk klāt mirušajām dvēselēm – daudz tuvāk nekā to var izdarīt cilvēks.

Tieši tādēļ mirušās dvēseles izmanto spalvas kā signālu saviem tuviniekiem uz zemes. Ja jums gadās pa ceļam ejot ieraudzīt putna spalvu, paceliet to un skaļi nosauciet aizgājušā cilvēka vārdu (protams, ja jums tajā brīdī tas nerada problēmas). Tādā veidā jūs ziņojat savam tuviniekam, ka jūs viņu atceraties un viņš var jūs turpināt sargāt no mākoņa maliņas.

 

Lasi vēl: “Šīm zīmēm maijā veiksies visvairāk!”; Nosauktas 5 zodiaka zīmes

 

Viens telefona zvans

Ja jūsu telefons iezvanījās tikai vienu reizi, tas var liecināt par to, ka jūsu tuvinieks cenšas ar jums sazināties. Ļoti daudzi cilvēki apgalvo, ka viņi pat gadiem pēc tuva cilvēka zaudējuma laiku pa laikam dzirdot vienu signālu telefona zvanā. Visbiežāk, protams, tas ir tieši pēc zaudējuma. Tā vien šķiet, ka cilvēks, kas tikko aizgājis, ziņo, ka veiksmīgi nonācis debesīs

Leave a Comment