Visu laiku glabājiet lauru lapu guļamistabā – izlasot šo, tu sapratīsi kāpēc tas ir tik svarīgi!

Lauru lapas jau izsenis tiek izmantotas ezotēriskajā praksē, rituālu un rituālu veikšanā. Maģijas pasaulē uzskata, ka lauru lapa spēj pasargāt māju no ienaidniekiem un jebkādas negatīvas ietekmes, un šim nolūkam to piekar virs ieejas durvīm.

Katrā telpā vēlams piekārt lauru lapu ķekaru, tas attīrīs enerģētisko telpu, paņemot visu negatīvo enerģiju. Lai pasargātu savu māju, katrā mājas stūrī novietojiet pa lauru lapai, un jūsu māja būs spēcīgā aizsardzībā.

Lauru lapas palīdz atbrīvoties no slimībām, ja jūsu mājās jums vai kādam no mājiniekiem nav labi, tad paņemiet dažas lauru lapas un novietojiet tās zem matrača vai zem gultas.

Ja situācija jūsu mājās ir karsta, bieži notiek strīdi, tad ir vērts iestādīt lauru koku – tas ir ļoti spēcīgs līdzeklis, kopā ar to jūsu mājās augs labklājība.

 

Un es jums došu ļoti spēcīgu praksi ar lauru lapu, lai sāktu spēcīgas un labvēlīgas pārmaiņas savā dzīvē:

Paņemiet skaistāko, gludāko lapu, kas jums patīk, uz tās uzrakstiet vārdu, ko vēlaties savā dzīvē iegūt. Piemēram, “laime”, jūs tā un tā uz lauru lapas uzrakstiet vārdu “laime”. Ja vēlaties finansiālu labklājību, uzrakstiet vārdu “nauda”. Un, ja jums trūkst mīlestības, uzrakstiet vārdu “mīlestība”.

Lasi vēl: Diemžēl 82 gadu vecumā šo pasauli ir pametis visu mīlēts aktieris; viņš diemžēl tika atrasts mājās

Tu esi rūpīgi uzrakstījis sev loloto vārdu, tad tu šo lauru lapu noliec zem gultas ar vārdiem: “Lauru lapas ķermeni es saucu, burvību savā mājā es sāku, lauru manu lūgumu piepilda, kas rakstīts, es saņemu, savā dzīvē es iemiesoju. Lai tā ir”, saki vienreiz un ļauj tai tur gulēt tieši 7 dienas. Tad lapu sadedzini un palaisti vējā.

Šī prakse jāveic tieši tad, kad jūsu dzīvē ir grūtības un problēmas.

 

Leave a Comment