Visu laiku glabājiet lauru lapu guļamistabā – izlasot šo, tu sapratīsi kāpēc tas ir tik svarīgi!

Novietojiet lauru lapu savā istabā, un jūs uz visiem laikiem piesaistīsiet savā dzīvē labklājību un veiksmi. Tomēr šeit slēpjas kas dziļāks. 

Lauka lapu mistiskās īpašības ir zināmas jau kopš seniem laikiem, un tās bija īpaši populāras senajā Grieķijā.

Tika uzskatīts, ka lauru lapa ir laba cīņā pret daudzām bīstamām slimībām, un tās specifiskais aromāts atbaida ļaunos spēkus. Senatnē to izmantoja maģijā, kulinārijā un medicīnā.

Tagad lauru var audzēt pat mājās un finansiālai labklājībai ielikt makā vienu lapu, jo ir lauru lapa, kas spēj piepildīt vēlmes. Tāpat darbojas arī nopirkta lapa. Šeit jūs atradīsiet rakstu par šo tēmu.

2 ēdamkarotes šī mēslojuma, un jūsu burkāni augs ātrāk: trīskāršojiet savu ražu

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

 

Lauru lapas tiek izmantotas dažādās dzīves jomās, Senajā Grieķijā lauru lapu mūžzaļo lapu dēļ uzskatīja par nemirstības simbolu. Tie, kas vēlējās uzvaras, veselību, ilgmūžību un panākumus, tika rotāti ar lauru lapām uz galvas.

Uz visu imperatoru, uzvarētāju, varoņu galvām bija lauru vainagi. Uz aizgājušo kapiem tika pītas arī lauru lapas, tādējādi vēlējās uzsvērt dvēseles nemirstību un novēlēt ātrāku iemiesošanos jaunā ķermenī.

Lasi vēl: Toms Bricis steidz paziņot, ka Lieldienu brīvdienās labāk neapmeklēt šo Latvija vietu! Ir zināms iemesls

Lauru uzskatīja par spēcīgu aizstāvi pret ļaunumu un aizsargu pret zibeni mājā. Burvji izmantoja lauru lapas, lai atmodinātu savas spējas, bet vienkāršie cilvēki ticēja, ka lauru lapas padara prātu skaidru un gaišu.

Nereti lauru lapas lika spilvenos vai zem matrača, uzskatīja, ka tās veicina labu veselīgu miegu, piesaista pravietiskas vīzijas un likteņa zīmes.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment