Visu iemīļotais veikals ”Lidl” nācis klajā ar informāciju, kura apbēdina daudzus klientus

Visu iemīļotais Latvijas veikals ”Lidl” nācis klajā ar informāciju, kura apbēdina daudzus klientus. Tomēr ”Lidl” pārstāvji informē klientus, ka viss tiek kontrolēts. 

Lidl Stiftung & Co. KG, iepriekš zināms kā Schwarz Unternehmenstreuhand KG, ir mazumtirdzniecības uzņēmums, kas darbojas pārtikas un mājsaimniecības preču sektorā un ir reģistrēts Vācijā.

Uzņēmums izceļas tirgū, piedāvājot zemas cenas un biežas atlaides, galvenokārt pārdodot savas patentētās etiķetes preces.

Ar darbinieku skaitu, kas pārsniedz 310 000 cilvēku 32 valstīs, Lidl gūst ieņēmumus 62 miljardu dolāru apmērā. Tās galvenā mītne atrodas Nekarsulmā, Bādenē-Virtembergā, Vācijā.

Lidl savā soctīklā publicēja ļoti svarīgu informāciju. Pārstāvji vēlas informēt, ka šobrīd Lidl vārdā tiek izplatīts viltus Māmiņdienas konkurss un aptauja.

Tā ir krāpšana un nekādā veidā nav saistīta ar Lidl. Lūdzam jūs nesniegt savu privāto informāciju un nedalīties ar šo konkursu ar saviem draugiem.

Lasi vēl: 81 gadu vecumā aizsaulē devies, aktieris kurš vairākkārt kļuvis par Kinoakadēmijas Zelta maskas ieguvēju

Pārstāvji informē, ka krāpnieki ir izveidojuši viltus Lidl mājaslapas. Lūdzam pievērst uzmanību URL adresei, pārliecināties, vai par aktivitāti, kurā plānojat piedalīties, ir atrodama informācija oficālajā Lidl Latvija mājaslapā www.lidl.lv un izvērtēt, kam jūs nododat informāciju par sevi.

 

Leave a Comment