Šīm 3 zodiaka zīmēm būs grūta nedēļa, bet neraizējies – baltā svītra jau gaida aiz stūra!

Tu to izdarīji – pārdzīvoji Mēness aptumsuma sezonu! Peldēt cauri vētrainiem ūdeņiem nav viegls uzdevums, un, lai gan zemāk minētajām trijām zodiaka zīmēm grūtākā nedēļa būs no 10. līdz 14. maijam, ir svarīgi, lai tās nezaudētu cerību.

Daži no gada labvēlīgākajiem astroloģiskajiem notikumiem vairs nav aiz kalniem, tāpēc nezaudē tempu un atdod visu, kas tev ir. Labākais vēl ir priekšā.

Šī nedēļa ir sākusies ar Mēness ieiešanu pragmatiskā Mežāzī, kurš savukārt piešķir īpašu nozīmi fundamentālām struktūrām un ilgtermiņa mērķiem, taču gaidāmais notikumu pavērsiens var pārsteigt tevi jau drīz pēc tam.

Ikgadējā Saules savienošanās ar brīvību mīlošo Urānu (9. maijs) var kardināli mainīt situāciju. Lai gan, ņemot vērā to, ka Venera (Vērša pārvaldniece) tranzītā virzās caur ģimenisko Vēzi, pastāv iespēja, ka šis pārsteidzošais savienojums būs saistīts ar tavu mājokli un/vai ģimenes lietām. Jo mazāk tu pieķersies konkrētam rezultātam, jo labāk.

Situācija kļūs sarežģītāka pēc Mēness pāriešanas Ūdensvīra zīmē 10. maijā, kad tas saskarsies ar retrogrādo Merkuru Vērsī. Pievērs uzmanību lietām, kas tev jāpārvērtē, jo īpaši tāpēc, ka komunikācijas un tūlītējas ziņapmaiņas planēta joprojām ir retrogrāda.

Tomēr, ja nemainīsi savu attieksmi pret sarunām, kas skar tavu finansiālo neatkarību, tev var rasties negaidīta atziņa par kādu sociālās darbības aizsākumu vai cilvēku kopienu. Iespējams, tu pat nolemsi atvadīties no kādas sadaļas šajā savas dzīves sfērā, jo 12.maijā Mēness (likteņa ironijas dēļ) sasniegs savu pēdējo ceturksni.

 

Lauva

Saules valdīšanas laikā tu esi vienlīdz drosmīgs un pārdrošs savās darbībās, tāpēc tev bieži var būt grūti atteikties no idejas pakļaut sev savu gribu.

Tomēr šī varētu būt viena no tām nedēļām, kad peldēt pa straumei ir tava labākā izvēle.

Tas jo īpaši attiecas uz tava debesu valdnieka (Saules) saikni ar nepastāvīgo Urānu, kas iekustinās tavas karjeras, autoritātes un reputācijas 10. māju.

Paturi prātā, ka Venera ir šī savienojuma valdniece un pašlaik atrodas tavā 12. tuvības, vienatnes un neapzinātu šablonu mājā.

Neatkarīgi no tā, vai tas ir priekšnieks darbā vai izcils vecāks, ir nepieciešama līdzjūtība un empātija, taču ievēro savas robežas.

Tev vajadzētu pievērst uzmanību arī Mēness kvadrātveida Merkura retrogrādam pirms tā pēdējās ceturkšņa fāzes tavu attiecību sektorā 12. maijā.

Lasi vēl: 81 gadu vecumā aizsaulē devies, aktieris kurš vairākkārt kļuvis par Kinoakadēmijas Zelta maskas ieguvēju

Tu pabeidzi kādu darbu, taču tik un tā ir svarīgi divreiz un trīsreiz pārbaudīt informāciju un/vai vēstījumu, kuru tu sniedz vai nodod.

 

 

Nākošās zodiaka zīmes skatiet lasot tālāk

Leave a Comment