81 gadu vecumā aizsaulē devies, aktieris kurš vairākkārt kļuvis par Kinoakadēmijas Zelta maskas ieguvēju

Šodien kļuvis zināms, ka aizsaulē aizsaukts ļoti talantīgs kino aktieris, kurš savā laikā ieguvis ļoti daudz nozīmīgu balvu. Viņš šo pasauli atstāja 81 gada vecumā. 

 

Lai godinātu aizsaulē aizgājušos, tiek celtas piemiņas vietas un liktas ziedu kompozīcijas, kas piesātinātas ar nozīmīgu simboliku un nozīmi, kas saglabājusies daudzās paaudzēs.

Ir svarīgi atzīmēt, ka ne visa flora ir piemērota stādīšanai uz kapiem vai to tuvumā. Turklāt daži augi var neziedēt bez pienācīgas uzmanības. Galvenais kritērijs piemērotas veģetācijas izvēlei ir izvēlēties tādus, kas ir nepretenciozi un kuriem nav nepieciešama apkope.

Ir ļoti izdevīgi iesēt īrisus, narcises un kliņģerītes. Šiem ziedu īpatņiem ir zemas apkopes prasības, un to augšana ir ilgmūžīga. Īrisiem ir lieliska noturība pret salu un sausumu, un tiem nepieciešama reta transplantācija. Narcises ir spilgts pavasara atdzimšanas zieds.

Kliņģerītes ieteicams stādīt saulainās vietās. Šie ziedi apzīmē uzticību un atmiņu. Zemenes ir augs, kurš uz kapa kopiņas reti ieraugām. Tagad katrs izvēlas to, kas viņam patīk, nevis vadoties no vecām tradīcijām. Senākos laikos uz kapu kopiņām obligāti tika stādītas zemenes.

Šodien kļuva zināms, ka 81 gada vecumā miris Sergejs Dreidens. Savas karjeras laikā Sanktpēterburgas aktieris vairākkārt kļuvis par Krievijas Kinoakadēmijas Zelta maskas, Zelta sofītas un Nīkas balvu īpašnieku.

Tovstonogova Lielā drāmas teātra preses dienests apstiprināja mākslinieka nāvi. Pagaidām nav zināms nāves cēloni, nav arī zināms, kur notiks atvadīšanās, bēres un kurā kapsētā tiks apbedīts Dreidens. Iespējams, bojā gājušā tuvinieki šīs detaļas atklās vēlāk.

Dreidens bija plaši pazīstams kā teātra aktieris. Pašmāju filmās viņu var redzēt ne tikai ar savu vārdu, bet arī ar pseidonīmu Sergejs Doncovs.

Taisnības labad jāatzīmē, ka māksliniekam aiz muguras ir daudzas otrā plāna lomas. Piemēram, filmā “Aeronauts” viņš spēlēja Pjēru Lerū. Divdaļīgajā komēdijā “Logs uz Parīzi” viņš attēloja skolotāju Nikolaju Čihovu, bet filmā “Ivans Bargais” – Antonio Possevino.

Lasi vēl: “Nekad nesaki šīs frāzes..”: tās atņems tev nākotni un salauzīs tavu likteni

Minseriālā “Taras Buļba” Dreidenam izdevās uz ekrāna iemiesot ebreja Jankela tēlu, kurš palīdzēja galvenajam varonim nokļūt Varšavā. Pateicoties sava rakstura viltībai, galvenais varonis varēja mēģināt dabūt Ostapu ārā no cietuma, kur sagūstītie kazaki gaidīja nāvessodu.

 

 

Leave a Comment