Visiem Latvijas autovadītājiem tikai šodien ir iedota neredzēta iespēja! Milzu rindas daudzviet pilsētās

Ir izplatītas ļoti lieliskas ziņas daudziem! Visiem Latvijas autovadītājiem tikai šodien ir iedota neredzēta iespēja! Milzu rindas daudzviet pilsētās redzamas. 

Daudzviet Latvijā šobrīd simtiem vai pat tūkstošiem šoferīšu stāv milzu garās rindās, kuras var ilgt pat pa vairākām stundām. Šim ir ļoti īpašs iemesls, kurš iepriecina daudzus, tādēļ viņi ir gatavi stundām pat tur stāvēt.

Arī es noteikti izmantošu šo iespēju, kura ir pieejama tikai šodien! Tādēļ ja domā, ka paspēsi rīt, tad šaubies, jo šī iespēja ikkatram autovadītājam ir šodien tikai.

Noskaidrosim iemeslu kādēļ daudzviet Latvijā novērotas desmitiem automašīnas, kuras stāv rindā un kaut ko gaida. Esat gatavi? Lasām tālāk!

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

No sākuma atgādināsim, ka Latvijā ir daudz autovadītāju. Saskaņā ar Latvijas Centrālās statistikas pārvaldes datiem, 2022. gadā Latvijā bija reģistrēti vairāk nekā 800 000 vieglo automobiļu. Tas liecina par to, ka liela daļa Latvijas iedzīvotāju ir autovadītāji.

Latvijā ir arī diezgan augsts automašīnu īpašnieku īpatsvars salīdzinājumā ar iedzīvotāju skaitu. Piemēram, 2021. gadā bija apmēram 420 automašīnas uz 1000 iedzīvotājiem, kas norāda uz plašu autovadītāju un automašīnu īpašnieku loku valstī.

Lasi vēl: Noslēpums atklāts: Esot zināms, ar kādu mērķi Galkins patiesībā apprecējās ar Pugačovu

Bet tikai šodien daudzi autovadītāji ir nolēmuši pat uz darbu neaiziet, lai nenokavētu doto iespēju.. Lasām tālāk!

Tā tad…

Trešdien, 19. jūnijā, degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā būs iespējams iegādāties degvielu par samazinātu cenu, liecina vairāku degvielas uzpildes staciju sniegtā informācija.

Uzņēmums “Circle K Latvia” ir paziņojis, ka šajā dienā visas dienas garumā lojalitātes programmas dalībnieki varēs iegādāties degvielu ar 12 centu atlaidi litrā. Šī globālā akcija tiek rīkota katru gadu un notiek ne tikai Latvijā, Lietuvā un Igaunijā, bet arī aptuveni 2000 degvielas uzpildes stacijās visā Eiropā.

Degvielas uzpildes stacijas “Virši” arī piedāvā samazinātas cenas: 98 benzīns maksās 1,654 eiro par litru, 95 benzīns būs pieejams par 1,594 eiro par litru, dīzeļdegviela maksās 1,514 eiro par litru, un LPG autogāze maksās 0,675 eiro par litru.

Tajā pašā laikā “Neste” degvielas uzpildes stacijās, izmantojot “Neste” Privātkarti, var saņemt papildu 3 centu atlaidi litrā. Šī atlaide ir pieejama arī, norēķinoties “Neste” mobilajā aplikācijā ar pievienotu “Neste” Privātkarti. “Neste” piedāvā “Neste Futura” 95 benzīnu par 1,577 eiro litrā, “Neste Futura” 98 benzīnu par 1,627 eiro litrā, “Neste Futura” dīzeli par 1,497 eiro litrā, un “Neste Pro Diesel” par 1,597 eiro litrā.

Lasi vēl: Šodien Latvijā jo īpaši konkrētajos reģionos ir gaidāmi virpuļviesuļi! Laiks pamatīgi satrakosies

Šīs cenas un atlaides sniedz ievērojamas iespējas ietaupīt uz degvielas izmaksām šajā dienā, un tās tiek plaši reklamētas, lai piesaistītu autovadītājus visā Latvijā.

 

Leave a Comment