Vīrietis stāsta, ka viņam jebkurā momentā no kartes var pazust visa nauda, tomēr šī Latvijas banka atbild tikai šo

Vīrietis raksta: ” Man ir viņa vārds, uzvārds un personas kods, bet viņu pašu es rokā nevaru dabūt.” Vīrietis savu situāciju ar banku publiskojis soctīklos, kur komentāros cilvēki izsaka savu negatīvo pieredzi konkrētu ar SEB banku.

Daudzi gan uzmundrina, ka ne vienmēr visiem šādas negatīvas pieredzes gadās. Vīrietis stāsta, ka banka atteikusi bloķēt cilvēka kontu, jo esot brīvdiena. Lai zvanot kad pienāks darbadiena.

Kāds komentētājs raksta, ka viņa radiniekam esot bijusi šāda pati situācija un dēļ tās ir izkrāpti vairāki tūkstoši euro. Daudzi gan atzīst, ka viņiem ir tikai vislabākās atsauksmes tieši par šo banku.

Lasi vēl: Cienījamā vecumā aizsaulē devusies Latvijas sporta sfērā nozīmīga personība: ”Viņas trūkumu izjutīs visi”

Atgādināsim, ka SEB bankas mērķis ir nodrošināt savus klientus ar moderniem un drošiem finanšu risinājumiem, un tā ir iesaistīta arī dažādās korporatīvajās un sabiedriskajās iniciatīvās, lai veicinātu ilgtspējīgu attīstību un finanšu izglītību.

Tikmēr arī pati SEB banka atbildējusi uz šo situāciju neatstājot to bez ievērības. Bankas pārstāvji ir ļoti samulsuši par radušos situāciju. Un ir gatavi komentēt to.

Banka komentē, ka ir radies tikai neliels pārpratums un arī brīvdienās bankas pārstāvji bloķē kontus, ja klientiem ir aizdomas par krāpnieku iesaistīšanos.

Esi vērīgs!

Leave a Comment