Pazudušās Annas vīrs atklāti atbild uz visiem jautājumiem, kurus cilvēki baidās uzdot

Par Annas Jansones pazušanu un viņas meitiņas Luīzes nāvi uzrodas daudzi jautājumi, uz kuriem pagaidām nav atbildes. Piektdien, 17. novembrī, Annas vīrs Juris Evertovskis piedāvāja atbildēt uz anonīmiem jautājumiem savā “X” kontā, saskaroties ar tēmu, ko daudzi izvairās vai baidās atklāt. Jautājumu loks aptver visdažādākos cilvēkus – gan tādus, kas izjūt līdzi un piedzīvo, gan tos, kas vēro Juri ar aizdomām.

Juris Evertovskis  stāsta: “Aizdomām par mani jābūt, dzīvesbiedrs ir pirmais, ko pārbauda. Ja policija mani nepārbaudītu, tad ko viņi vispār pārbaudītu? Protams, būtu labi, ja viņi kādreiz arī sabiedrībai paziņotu, ka ir veikuši pārbaudi un nav atraduši neko aizdomīgu. Bet, iespējams, arī viņiem ir sava skatījuma punkts.”

Sesijā ar anonīmiem jautājumiem un atbildēm Juris tiek konfrontēts ar jautājumu par to, kāpēc viņš tik bieži izmanto “X” un kāpēc negatīvie komentāri nesamulsina.

Juris izskaidro: “Neatceros, kāpēc sāku to darīt. Turpinu, lai precizētu neskaidrības, sūdzētos par problēmām. Es nežēloju to, jo publicitāte piesaista uzmanību lietai, aktualizē problēmas un ļauj cilvēkiem dalīties par līdzīgiem izaicinājumiem. Tas palīdz vecākiem nekaunīgi runāt par savām depresijām un grūtībām!”

Juris arī atzīst, ka sociālo tīklu lietošanā Anna bijusi mazāk aktīva, un piebilst: “Viņas kontu šeit pazīstu tikai es un tā arī paliks.”

Daudzi anonīmie komentētāji izsaka interesi par mazo Luīzi. Meitenīti šonedēļ apglabāja ģimenes un draugu lokā. Kad uzdod jautājumu par mazās Luīzes nāves iemeslu, Juris atbild: “Man nav zināms. Policijai – iespējams. Bet var paiet vēl mēnesis, kamēr laboratorijas pārbaudīs audu paraugus un citas analīzes. Ja nav redzams, ka ar āmuru galva ir sašķaidīta (un tā nebija), tad analīze var būt sarežģīta.”

Lasi raksta turpinājumu nākamajā lapā

Leave a Comment