“Viņš paveica īstu brīnumu”- Anastasijai Zavorotņukai ir iespēja izglābties, tomēr ir viens – BET

Jau kādu laiku Anastasija Zavorotņuka bija pazudusi no mediju acīm, tomēr viņai tuvu stāvošs cilvēks beidzot ir nācis klajā ar jaunāko informāciju par aktrisi un viņas dzīvi ar vēzi. 

Anastasija Zavorotjuka kopā ar ģimeni un māti dzīvo 900 m² lielā, 2 miljonus dolāru vērtā mājā elitārajā Kriokšino ciematā.

Viņas tēvs Jurijs Andrejevičs Zavorotjuks (1945. gada 9. janvāris – 2014. gada 1. oktobris) bija televīzijas režisors, Krievijas Televīzijas akadēmijas biedrs, un ir apglabāts Krekšinas kapsētā.

Viņas laulība ar pirmo vīru, krievu uzņēmēju un bijušo vācu izcelsmes militāro pilotu Olafu Švarckopfu (dzimis 1959. gadā), kurš bija 12 gadus vecāks par aktrisi, ilga aptuveni gadu (viņi iepazinās 1993. gada 29. novembrī Tabakerkā Jevgeņija Mironova dzimšanas dienas svinībās).

Plašu slavu aktrisei atnesa seriāls “Mana mīļā aukle”, kurā viņa nokļuva tīri nejauši: viņa vienkārši piezvanīja un piedāvāja lomu seriālā, par kuru viņai nebija ne jausmas. Viņai raksturīgais ukraiņu akcents tika aizgūts no viņas teātra kolēģes Olgas Blok-Mirimskas.

Viņas otrajā laulībā ar uzņēmēju Dmitriju Strukovu, Maskavas autosalona īpašnieku piedzima divi bērni – Anna (dzimusi 1996. gada 14. janvārī) un Mihails (dzimis 2000. gada 13. jūlijā ASV).

Šīs laulības laikā Zavorotjuka trīs gadus dzīvoja ASV divās valstīs – Losandželosā un Čikāgā. Anna ir absolvējusi Ņujorkas Universitāti un strādā tur par producenti. Mihails studē jurisprudenci MGIMO, bet vēlas kļūt par aktieri.

Lasi vēl: VUGD ar īpašu paziņojumu vēršas pie Latvijas iedzīvotājiem: ”Ceram, ka mūsos ieklausīsies!”

Lasi arī: Vistas fileja cepeškrāsnī ar mērcīti, maigāka par maigu. Par tādu gardumu būsi gatavs pat dvēseli pārdot!

Kopš 2019. gada augusta vidus viņa pārtrauca piedalīties teātra izrādēs. 2019. gada 15. oktobrī aktrises tuvākā ģimenes pārstāve paziņoja, ka Zavorotjuka ārstējas no vēža.

Kļuvis zināms, ka vēža paciente Anastasija Zavorotņuka atrod glābiņu EMC klīnikas zinātniskajā attīstībā. Acīmredzot “Manas mīļās aukles” veselības stāvoklī ir vērojama pozitīva tendence, tomēr ir kāda nianse, kas šo prieku pārvērš par skumjām. Kas tā ir? 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment