“Viņš paveica īstu brīnumu”- Anastasijai Zavorotņukai ir iespēja izglābties, tomēr ir viens – BET

Anastasija Zavorotņuka jau četrus gadus cīnās ar onkoloģisko slimību. Tas ir īsts brīnums, ņemot vērā, ka šāda slimība parasti paņem pacientu dzīvību pirmajos pusotra līdz divos gados pēc diagnozes uzstādīšanas.

Smadzeņu glioblastoma ir visagresīvākā ļaundabīgā audzēja forma, un ārstēšanas panākumi lielā mērā ir atkarīgi no ārstu profesionalitātes.

Anastasijai Zavorotņukai ārsti no dažādām pilsētām piedāvāja vairākas eksperimentālas ārstēšanas metodes. Galu gala aktrises ģimene izvēlējās EMC klīnikas zinātnisko izstrādi.

Palīdzēt zināmajai aktrisei ieradās slavenais zinātnieks neiroķirurgs Aleksejs Krivošapkins, kuru pateicīgie pacienti iesaukuši par “Dr. Dzīvība”.

 

Šis speciālists Anastasijas ārstēšanā izmantoja savas unikālās zināšanas un pieredzi, kas palīdz viņai tikt galā ar bīstamo slimību. Kā stāsta slavenās pacientes tuvinieki:

Viņš paveica īstus brīnumus un dāvāja Nastjai otru dzīvi, bet diemžēl ārsts saprot, ka slimība var atgriezties jebkurā momentā un diemžēl visticamāk tas notiks, tomēr ārsti šobrīd cenšas aktrisi uzmundrināt.

Lasi vēl: 7 zodiaka zīmes, kas 2024. gadā piedzīvos sarežģītās situācijās, bet izies tām cauri ar uzvaru

Anastasijas Zavorotņukas cīņa ar glioblastomu ir kļuvusi par iedvesmojošu piemēru daudziem cilvēkiem. Viņas stāsts parāda, ka griba un zinātnes sasniegumi var dot cerību uz izveseļošanos pat visgrūtākajos gadījumos.

Neatlaidīgas cīņas un nelokāmas apņēmības rezultātā aktrise turpina iet uz priekšu, pierādot, ka stipru cilvēku nekas nespēj salauzt.

Lasi vēl: “Rītu nebūtu sagaidījis, ja ceļā nesastaptu šos puišus…”: neticamā veidā izglābts vairākas dienas pazudušais Čalis

Leave a Comment