”Viņai bieži sekoja”: Allas Pugačovas bijušais vīrs atklāja par primadonnu vēl nedzirdētus un baisus notikumus

Allas Pugačovas bijušais vīrs atklāja par primadonnu vēl nedzirdētus un baisus notikumus. Daudzus gadus par šo tika noklusēts un nerunāts. 

Atgādināsim, ka Alla Pugačova ir uzstājusies Latvijā jau kopš padomju laika, un viņai ir te liela fanu bāze. Viņas dziesmas ir kļuvušas par populāras latviešu kultūras daļu, un daudzi latvieši tās zina un dzied līdzi.

Pugačova ir saņēmusi vairākus apbalvojumus no Latvijas, tostarp Lielo Mūzikas balvu. Pugačova ir devusi interviju Latvijas influencerei Katrīnei Saulietei, kā arī filmējusies sižetā kanālā “STV Pirmā”. Pastāv baumas, ka Pugačova un Galkins apsver iespēju pārcelties uz dzīvi Latvijā.

 

Izpildi šo testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

 

Daži avoti apgalvo, ka viņi jau ir iegādājušies māju Jūrmalā, bet citi apgalvo, ka viņi vēl tikai apskata dažādas iespējas. Pugačova un Galkins paši par saviem nākotnes plāniem nav izteikušies konkrēti.

Pugačovas un Galkina klātbūtne Latvijā ir piesaistījusi lielu mediju uzmanību. Daudzi latvieši ir priecīgi par to, ka šīs slavenības ir izvēlējušās Latviju par savu pagaidu vai pat pastāvīgo mājvietu. Tas varētu pozitīvi ietekmēt Latvijas tēlu un tūrismu.

Informācija par Pugačovas un Galkina plāniem var mainīties, tāpēc ir ieteicams sekot līdzi aktuālajām ziņām. Šobrīd vairāk nekas nav zināms.

Lasi vēl: Aizsaulē devusies aktrise, kura tika dēvēta par skaistuma dīvu; viņu atrada savās mājās

Pavisam nesen par Allu Pugačovu izteicās viņas bijušais vīrs. Viņš atklāja daudz un dažādus notikumus, kurus nemaz neviens nezināja par primadonnu. Noskaidrosim kas zināms!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment