”Viņai bieži sekoja”: Allas Pugačovas bijušais vīrs atklāja par primadonnu vēl nedzirdētus un baisus notikumus

Boldins runāja par Pugačovas ienākumiem padomju laikos. Dziedātājas trešais vīrs apliecināja, ka viņa saņēmusi ļoti maz. Producents paskaidroja, kāpēc mākslinieks necerēja uz lielām maksām.

“Alla Borisovna Pugačova par solokoncertu saņēma 7 rubļus 50 kapeikas. Tajā pašā laikā biļete uz Tbilisi stadiona 10 000 sēdvietu zālē maksāja 10 rubļus. Ienākumi no koncerta nonāca valstij. Citi cilvēki pelnīja naudu, bet viņa to nevarēja. Jo katrs viņas brauciens tika sekots,” sacīja Jevgeņijs Borisovičs.

Popzvaigznes bijušais koncerta direktors apliecināja, ka viņa pastāvīgi atrodas “zem lupas”. Viņai nebija izvēles un nācās vien pakļauties.

Boldins norādīja, ka divas nedēļas pirms Pugačovas koncerta pilsētā, kur tas bija plānots, ieradās Kontroles un revīzijas departamenta, Finanšu ministrijas un citu departamentu pārstāvji. “Visur viņi meklēja: kur viņa pelna naudu, kāpēc viņa devās uz šo pilsētu, nevis uz citu? Tas nozīmē, ka kāds šeit viņai iedeva vēl piecus rubļus vairāk,” sūdzējās 75 gadus vecais producents.

Primadonna izšķīrās no sava trešā vīra 1993. gadā, pēc tam viņa apprecējās ar Filipu Kirkorovu. Viņa kopš 2011. gada ir precējusies ar Maksimu Galkinu. Un Boldins ir precējies ar r dziedātāju Marinu Lyakhu, viņiem ir meita Marija.

 

Alla Pugačova ir pārdevusi vairāk nekā 250 miljonus albumu, padarot viņu par vienu no visu laiku veiksmīgākajām dziedātājām pasaulē.

Lasi vēl: Pēc vīra aiziešanas Natālija sāka satikties ar jaunekli, bet tieši pirms kāzām notika kaut kas tāds, ko neviens negaidīja

Viņa ir uzvarējusi neskaitāmos konkursos un saņēmusi daudzas balvas, tostarp “Grammy” balvu. Pugačova ir pazīstama ar savu ekstravaganto stilu un skatuves tēlu. Viņa ir bijusi precējusies piecas reizes, un viņai ir trīs bērni.

 

Leave a Comment