Aizsaulē devusies aktrise, kura tika dēvēta par skaistuma dīvu; viņu atrada savās mājās

Aizsaulē devusies aktrise, kura tika dēvēta par skaistuma dīvu un uzlecošo zvaigzni. Viņu atrada savās mājās, tomēr diemžēl jau bija par vēlu. 

Mēs visi zinām, ka laicīgā dzīve nevienam no mums nebūs mūžīga, tomēr katrs no mums baidās no aiziešanas. Neskatoties uz to, katrs ticīgais savā sirdī zina, ka viņa gars, atšķirībā no ķermeņa, vienmēr būs nemi*stī*s.

Faktiski nav stingra regulējuma, kas noteiktu stingru laika un biežuma kārtību aizsaulē aizgājušo tuvinieku apmeklējumiem. Ja jūs nevarat, nevēlaties vai neredzat jēgu doties uz turieni, jums nav jāapmeklē tie.

Bet, ja jūtat nepieciešamību būt tuvu savai ģimenei un draugiem, tad jums jāzina, ka ir ierasts apmeklēt aizgājēja atdusas vietu trešajā, devītajā, četrdesmitajā dienā pēc sēru ceremonijas un katras aizsaulē došanās gadadienas.

Šo vietu iespējams apmeklēt arī sestdienās, jo šī diena tiek uzskatīta par aizsaulē aizgājušo cilvēku dienu. Daži cilvēki apmeklē šīs vietas cilvēka dzimšanas dienās, bet daudzi uzskata, ka tad, kad zemes dzīve ir beigusies, diena, kad viņš ierodas uz zemes, vairs nav svarīga.

 

Amerikāņu aktrise, kas pazīstama ar lomām ziepju operās, ir devusies aizsaulē. Robina Bernarda tika atrasta viņas mājās Kalifornijā.

Zvaigzne aizgāja mūžībā 64 gadu vecumā. Robinas aiziešanu apstiprināja Riversaidas apgabala likumsargi. Šobrīd nekas sīkāk nav zināms par cēloni.

Robina dzimusi 1959. gada 26. maijā Gladvortā, Teksasā. TV zvaigznei 1980. un 90. gados bija daudz mazu lomu. Tomēr Robinas slava nāca pēc tam, kad viņa ieguva Terija Broka lomu populārajā ziepju operā General H*s*i*al. Viņa filmējās seriālā līdz 1990. gadam, šajā laikā parādoties 145 epizodēs.

 

Lasi vēl: Pēc vīra aiziešanas Natālija sāka satikties ar jaunekli, bet tieši pirms kāzām notika kaut kas tāds, ko neviens negaidīja

Savas ilgās karjeras laikā Bernarda parādījās arī atbalsta lomās filmās un TV seriālos, tostarp Dīvā. “Dzīves fakti”, “Saimons un Saimons”, “Dežūras laikā”, “Betija Zilā”, “Rozalīna un lauvas”. Viņas pēdējā aktiera loma bija 2002. gadā. Viņa spēlēja psihologu filmā Vidusskolas balsis.

 

Leave a Comment